Kızlar bir buçuk yıldır bir ilişkim var Çok anlayışlı bir adam çok iyi bir insan ilk zamanlar benimle iletişim kurabilmek için çok uğraştı aylarca diyebilirim neyse sonra bir şekilde iletişimimiz başladı ve bir buçuk yıldır birbirimizin hayatındayız yakın zamanda terfi etti işleri çok yoğunlaştı çok seyahat ediyor ve bana hiç zaman ayırmıyor Yanyana olduğumuzda çok iyi ama haricinde adam işkolik ve gerçekten bunalima girdim ne yapmalıyım onunla da konuştum bu durumu elimden geleni yapmaya çalışıyorum diyor ayrılmak istemiyor ama ben yalnızlıktan çok sıkıldım

bilgeeee, başlığı Acilllll olarak değiştirdi.

lgrth evet işlerim çok yoğun ama ben her şeye zaman ayırabiliyorum ondan da bekliyorum çünkü daha önce de bu kadar yoğundu ve bana sürekli zaman ayırıyordu son zamanlarda Farkındayım gerçekten çok yoğun ama anlayış göstermekten çok yoruldum sadakatinden de eminim güveniyorum da yine de anlayış göstermekten yalnız hissetmekten bıktım

lgrth kısacası ilişkim var ama bir ilişkim var gibi hissetmiyorum yalnız olsam bu kadar yalnız hissetmem kendimi

@bilgeeee güveniyorsanız akışına bırakın kendi işlerinize odaklanın erkekler bizim gibi tam kapasite değiller..🙂

bilgeeee evlenınce evdeki koltuk larla oturmak çok sıkıcı gelebilir. İşi olması çalışması güzel birşey ama bu dünyayı o kurtarmayacak bu kafadan çıkarsa bırakma ama dedğim gibi hayatı paylaşsmayacsksan aldığın koltukta otırup iki bardak çay içip sohbet edemeyeceksen bundan şüpheliysen biraz daha düşün

bilgeeee geçici bir dönemdir yeni tefi aldıysa işleri yoluna koyar normale döner nazlanma sende hemen 😂

baileys ahahahahahhahahaha tamam biraz daha sabredicem ama sabır damarlarım çatladı

bilgeeee bazen böyle dönemler olur ya adamda bi terslik sezmediğin sürece bir süre idare edilebilir. Akşam sürpriz yapsan şöyle 1-2 saat film gecesi gibi, telefon kapatıp başbaşa vakit geçirirken bu durumunu dile getirip daha fazla vakit geçirmek istediğini dile getirsen belki daha etkili olabilir