Aselkerem09 2 yıldır gecmeyen vajinal mantarim var. Hiçbir ilac fitil krem fayda etmiyor. Butun tahllillerim temiz ve rahim agzi yaram yok. 2 gün sonra vajina içine lazer yapicak doktorum. Daha önce bunu yaptırıp faydasını gören var mı? Ve aciyor mu acaba?
aredhel Aselkerem09 benim bilgim yok ama hem üstte kalsın hemde yapan biri varsa benimde bilgim olsun ☺️ geçmiş olsun
Angellove2010 Aselkerem09 merhaba bir bilgim yok ama sorum vardı mantar elle hissedilir şekilde mi nasıl oluyor bende de arada kaşıntı oluyor hani sivilce yara gibimi yoksa sadece kaşıntı mı oluyor nasıl farkına vardınız geçmiş olsun size de umarım kurtulursunuz bu durumdan
hoha1 Aselkerem09 bende yaptırmak istiyorum faydasını görünce tekrar yazarmısınız acısı nasıl nasıl yapılıyor merak ediyorum
Aselkerem09 Angellove2010 Merhaba. Sivilce veya yara gibi değil. Bende her adet sonrasi tekrarlıyor. Önce hafif kaşıntı oluyor. Sonra yoğun akıntı ve yanma oluyor. Çiş yaparken ve ilişki sırasında da acı ve yanma oluyor.
Angellove2010 Aselkerem09 peki doktor alttan muayene yapınca mı farkına vardı bende de kaşıntı su gibi akıntı oluyor enfeksiyon da sürekli tekrarlıyor afedersiniz klitoris tarafında da batma oluyor gittim bir ara muayene ye bişey yok dediler
Aselkerem09 hoha1 önce uyuşturucu bir sprey sıkıldı o biraz yaktı vajina girişini. Onun dışında bir acı veya ağrı olmadı zaten 5 dakika anca sürüyor işlem. Tabi ki yazarim 🙏
milenajesenska Aselkerem09 benimde 3 yıldır geçmeyen vajinal mantarım var bir ay önce sezaryen oldum. Şehir Hastanesi’ne kadın hastalıklarına randevu alıp gitsem direkt yaparlar mi acaba bende bir sürü antibiyotik kullandım ya
Aselkerem09 milenajesenska lazer cihazı tanıtım için gelmis hastaneye. Doktorum da instagram üzerinden paylaşımda bulunmuş vajinit sorunu olan bana yazsin diye. Bende yazdım o da sagolsun ayarladı, sonra dün sabah gittim yaptirdim. Lazer normalde bildiğim kadarıyla devlet hastanesi yapmıyor özelde yapiliyor.
Aselkerem09 Angellove2010 evet alttan muayeneden anlıyor doktor. Vajinanin içi kızarık oluyor ve beyaz akinti oluyor vajinada. Bende de yanma cok oluyordu bu ara sikayetlerim azaldı çok şükür. İsterseniz başka doktora da görünün.