ecemn merhaba canım benim de evlenmeden 1 sene önce çikolata kistim çıktı adetten önce ağrılarım çoğalınca bir şeylerin ters gittiğini anladım araştırınca pcos olabileceği yazıyodu doktora gittim ve evet öyledi o sırada nişanlıydım çok korktum üzüldüm çocuğum olmayacak diye kendimi harap ettim hatta nişanlıma ayrılalım teklifinde bile bulunmayı düşündüm ama sonra Allah büyüktür dedim ve çareler aradım soğan kürü hayıt tohumu çok şey denedim, o sırada düğünüm de oldu tabi. 5 ay boyunca korunmasız ilişki yaşadık her ay bekledim acaba hamile kalır mıyım diye o kanı gördükçe kahroldum ama 6. Ayda gecikme yaşayınca heyecanlandım ve çok şükür hamileydim doğal yolla ilaçsız hamile kaldım şu an bebeğim 1 yaşında. Bu süreçte ben kendimi çok sıkıyodum stres yapıyodum hamile kalayım bebeğim olsun diye ama son ayda temizlikti misafirdi derken aklımdan çıkmıştı kendimi o kadar rahat bırakmıştım ki hamileliği hastalığımı hiç düşünmedim ve o ay nasip oldu yani diyeceğim kendini asla strese sokma aman olsun olacak mı diye hiç düşünme hayatı akışına bırak bak Rabbim yardımcın olacak inşallah sen de kurtulacaksın. Geçen gün de kontrole gittim çok şükür rahim temiz inşallah sen de bunu yaşarsın lütfen aklını çok fazla meşgul etmesine izin verme bol bol dua et ve doğal çözümler ara ve tek doktorla kalma ben bulunduğum şehirdeki bütün hastanelerin kadın doğumcularına uğradım diyebilirim. Rabbim yardımcın olsun