perimasali802_ elisaa48 hayir evlilik yıldönümü için çıktık pişman oldum 😂😂dahada bu çocuklarla gitmem Altaki Makarna yiyor
elisaa48 perimasali802_ insan hiç çocuklarla gider mi özel bir gün bide 😂yakın birine bıraksaydın. Hayır tırş yiyorum 🤣alttaki esmer uzun boylu 😄
perimasali802_ elisaa48 kime bırakayım ya 🥺 bırakmam kimseye yavrularimi Afiyet olsun 🤗 Esmer ama kisa boylu 😂 Altaki siyah saçlı
elisaa48 perimasali802_ ailen yada kayınailenden yok mu yakınında.. Teşekkür ederim ☺️ hayır kumral saçlı alttaki çok ateşli olur bu gece
yesim631 elisaa48 hayır dün olmuştum ❤️🔥 Alttakinin canı fikfik istiyo ama kocası evde olmadığı için yanıyo❤️🔥❤️🔥
perimasali802_ elisaa48 ailem uzak baya Kaynana desen rahatsız Çocuklar durmaz zaten Varsin bu yılda böyle olsun 🥲
yesim631 elisaa48 hahahaha kız benimde sert yapınca kasığım ağırıyo oyüzden adamda bişey olur diye korkudan sert yapamıyo🤣🤣🤣
yesim631 elisaa48 aynen kıyamıyo bana bazen kendini kaptırıp sert yapıyo kasığıma birden ağrı girince bende bağırıyorum penisini çıkarıp özür dilerim diyip hemen sarılıyo kendime gelince devam ediyo🤣🤣🤣🤣