successfulwoman Evet Kizlar Kids ve Momdan perideye kimin gelmesini isterdiniz Onunla güzel zaman geçirip gülerdiniz. Ankarali bir alime annesi vardi onun gelmesini çok isterdim. Daha çok var sizinde fikirleriniz alalim. Onlarida davet edelim
successfulwoman perimasali802_ Kesinlikle burdalar. Ama özelikle şamata yaptiğimiz ekip keşke gelse idi.
successfulwoman perimasali802_ Hep buranin eskileri idi. @Olivetti @SansursuzKadin @aykirikadin inşallah gelirler
Sevde_20 successfulwoman yaaaa şımarıcam amaaaaa😘😘😘 içimden geliyo şekerim napıyımmmm😝😝😝😝😝😝iyi ki erkek olmamisim düşünemiyorum yani😁😁😁😁😁gecen kocam sekste diyo ki sana bi yrk yetmez puhahahahaha 😁😁😁😁😁
successfulwoman Sevde_20 kocan hakli sana bir tane yetmez😁😁😁😁😁 Seni tost yapmalilar @asli_ulkumen gibi Sen peridede ilk ondasin azginlilkta😁😁😁😁😁
Sevde_20 successfulwoman hahahahahaha dogudur valla 7 gündür adetliyim 2 kere mast yaptım ama napıyım duramıyorum adamıda bosaltiyorum mecburen yani o da istiyo bi sekilde hallediyoruz😁😁😁😁😁😁
successfulwoman Sevde_20 Tatlim adetten nasil masturbasyon yapiyorsun 😂 Adamida ihmal etmiyorsun boşaltyorsun
lgrth successfulwoman aaa bende yaparım bazen aşırı hassas oluyor klitoris ve libido çok yüksek oluyor 😂😂😂
Sevde_20 successfulwoman yaaaaa şekerim adetkende daha iyi olur gusül derdi yok😁 kocamı ellerim dert görmesin o şekilde hallediyorum ve na bu dilimle😆😆😆😆😆😆😆😆