SuVeAtes kız ne sokuyon şeyine nasıl rahatlıyon anlat bacım anlat ben cok fenayım valla linclemicem anlat linçleyebi ben linçlerim de kız nası rahatlıyon valla ben elimden baska bsyi kullanmiyorum hic fkrm yok

Biyiklim dolgulu bi sütyen giy bide tanga yatağa uzan seksi seksi kocana işaret ver mesela bi frikik bacak göğüs vs gece çocuklar yatınca da basbasa kalinca mis gibi kokmalısın tabii bunuds unutma kocana cilve yap masaj iste ya da nasil istersen…

Sevde_20 En kullanmıyorum elimin sayısını geçmez ama kuduruk zamanlarda yöntem bu elle olacak iş degil yetmiyor.

İmkan varsa internette yapma penis var onlardan al daha zevkli olur yoksa evde penise benzeyen ne varsa al yanına gir banyoya ılık olsun banyonun içi, önce vajinanın dudakları ile oyna yavaşca kendini zevke getir arada o alet ile vajinana vur uyarsın. Sonra kökleme olmayacak şekilde ucunu sok çıkar ne zaman tam zevke gelirsin hepsini sok, haa yok sokma olmaz dersen de kendine sürte sürte anca kullanabilirsin

SuVeAtes ovvv baya azgınsın kız burcun neee vajinama hic bsy sok.adim henuz bilmiyorum belki esimle ayri kalirsak denerim el bi yere kadar illa sert biseyler girecek 😁😁😁😅😅🤣🤣🤣❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥

SuVeAtes hemde ne bela gorumcemgil var yapamiyoz bi haftadır yanıyorummmmmmm❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥

Sevde_20 Kiz sexten geri kalmayin…
          Kuduruklu başa bela değil aksine çok güzel

successfulwoman ben yaşlandm bu saatten sonra kafam kaldrmaz daha 1 tanesini büyütemedim hiççç linçlemeyin asla deyip büyük konuşmak istemiyorm ama şuan eşim de bem de istemiyoruz 🤚😂