abasiyanik Allah bağışlasin kuzum.
Aşkim ama gel arada sohbetini özledim.
Evet?-Hayır?🥰🥰🤩🤩
@aykirikadin Aşkim sen nerdesin.
successfulwoman @Sevde_20 nerdesin Aşkim
successfulwoman morim çok bozuk ya benden bu aralar seksle olgili bsy duymamazsınız nefret ediyorum esimden Allah cezasını versin cok sinirliyim kırgınım kuzum❤️🩹💔
- Düzenlendi
Guzelkiz sinir ya ben dışında herkesi önemsiyo çok sinir ediyo sabah annesigili aramis maaşını soyledi 50.000 olmus aradı ulasamadi onlara bana ulasti bana da demedi illa annesini ya da babasını istedi 🤯😵❤️🩹💔☠️🤬 gitgide soguyorum artık sanırım yazın yokum kızlar bıktım deger vermesini beklemekten bende gitmek isteği artık nasılsa olmasamda umrunda degilim valla cok sinirliyim ya boyle sindirilmiş bi sinir hani defalarca yasanirda artık iliklerine işler ya aglayamazsın öyle bisey…
successfulwoman Geldim yavrum geldim..
Basimdaki canavarla nereye geleyim..
Nasil ne yapiyorsun.
İzmire davet ette gelelim Aşkim
Sevde_20 Kuzum moralin hiçbir şey bozmasin.erkekler asla eşlerini düşünmezler.
successfulwoman Evet.
Alttaki cocuklari ile oyun oynuyor
Cicekliperde Zor yavrum zor
delikiz08 insanin icinde kalmasin
aykirikadin yaslaninca da bok yesin ne bakarım ne ederim iyi valla sn bnm gencligimi ye bitir yaslaninca hastalığını bilmem neyini bn cekicm yok ya valla artık cok kırgınım herkes ne verdiyse onu alır benden en güzel huyum kimseye fazlasını vermeye gerek yok bugün de gelmis canım cekiyo gece yplm cocuk uyudumu filan yazmis avcunun yalar..vermeyin bacılar naza cekin ancak o zmn pesinizden kosulyo ….
Sevde_20 verdinmi kız
aykirikadin yaa ne kadar iyisin.çok teşekkür ederim
successfulwoman hayır gel yat diyo bide yatmadım ben dizimi izlicem diyip gittim mutluluğunu kimle paylasiyosa ondan istesin ..eskide kaldı o muhtaç kadın..
Sevde_20 sen gayette haklisin
aykirikadin valla duygusal bağ kurulmadan yapılan cinsel ilişkinin nasıl kadınlarla yaşandığını biliyoruz bende kendimi öyle görmediğim için öyle de davranmıykrum duygu yoksa ilişkide yoktur bundan sonra…
aykirikadin evet (diyeyim bugün oynadık bir seferlik ) kızımda 15 aylık babası sagolsun angri birds oynattı 🤣 alttaki 14 şubat hediyesi aldın mı?
suprizyumurta Evet
Alttaki fik fik hazirlaniyor
Sevde_20 erkekler hiç bir şey yaramazlar