Bahtsizbedevi_ successfulwoman nasıl olum aşkım 1 haftadır rahatsızdım en son sinir krizi geçirdim ilaç falan kullandım şimdi biraz iyiyim paşada iyi teyzesi çizgi film izliyo
successfulwoman Bahtsizbedevi_ Aşkim çok geçmiş olsun. Paşamı öpüyorum Dikkat et kendine. Gerçi ev işlerine kızlar yardim ediyordur @perimasali802_ hasta idi.çok geçmiş olsun kuzum
successfulwoman @Bahtsizbedevi_ Aşkim sen hasta değilmisin akşam bir posta. Sabah bir posta yapiyorsun. Tebrik ederim kocani Bu fik fikte cocuklar nerde oluyor.hiçmi ses gelmiyor.
Bahtsizbedevi_ successfulwoman gece uyuyo oluyorlar sabahta ikisi okulda oluyo diğer üçüde bebeğim uyuyo oluyo ikiside çizgi film izliyolar iyileştim kuzum ilaç falan kullanınca
Siyahbeyaz_ successfulwoman evet çok şükür geliyor. Cumartesi gelecekti uçak hava şartlarından dolayı aktarma olacak pazara düştü bakalım sağ salim gelsin inşallah
successfulwoman Bahtsizbedevi_ gercekten muhteşem bir çiftsini.5 çocuk ve muhteşem uyum. Fik fik ve ten uyumu
vahsikelebekk successfulwoman dün uzun uzun konuştuk eşimle, babaanneye bağlı şuan canım. Babaanneyle konuşağız eğer bakamam gezicem ben derse her şeyimizi toplayıp taşınacağız.
Bahtsizbedevi_ lgrth kız Allah seni iyileştirmenin sonra yaptık adam görüyodu halimi yanaşmıyodu kıyamıyodu yataktan kalkamıyodum grip tozu ve ağrı kesici aldı 2 gün içtim düzeldim çok kötüydüm 🤣
Bahtsizbedevi_ lgrth hahahah bak orası doğru belinde fıtık var ayağına vuruyo ağrısı o ayakla bile durmuyo illa o fikfiki yapacak🤣