Sevde_20 aykirikadin bende böyle düşünüyordum ama kızgınken de aynı şekilde devam edemiyosun biz kadınlar duygusuz yapamıyoruz yani eşime sinirliyken hele hic.. bi seyin her halukarda olması güzel değil hele erkekler bunu her zaman nasılsa elde ederim diyosa hic degil bence mesafeler iyidir kırgınlık iyidir bazen yerini bildirmek iyidir evet sex cok güzel bişey ama her durumda da böyle güzel diye yaşanmamalı..tecrubeyle sabit ben oyleydim ama sonucu iyi gelmedi o işten sonra naparsan yap gibi bsy oluyo duygusal olarak gormezden geliyo beni ya da işi bitmis gibi davranıyo bende bu yüzden eskisi gibi degilim ..
Sevde_20 aykirikadin aman ne düzelcek bi kere düzelse 10 kere bozulur eşim dunyadaki en gamsız insan ve herseyi ben dusunuycok yoruldum ..
successfulwoman perimasali802_ @Sutlucikolati @vahsikralicee @SuVeAtes @firdevskartal @Siyahbeyaz_ @Bahtsizbedevi_ @lgrth @Biyiklim Perimiz fik fik ne olduğunu unutmuş.biraz anlatirmisiniz
lgrth successfulwoman aşkım biri bana da anlatsın libido yerlerde kilo aldıkça isteğim ölüyor ağrı sızı hastalık 😂 3 ay da ara vericez diye de son günleri değerlendirmem lazım ama 😂
Siyahbeyaz_ successfulwoman kocam üç gündür gelmiş uzun süredir yapmadığım için mi bilmiyorum yapınca vajinam acıyor 😅😩
SuVeAtes successfulwoman Öpüşme Yalap şalap olmadan olmaz Daha derin ilerliyoruz İlerliyoruz Yalayıp yutuyoruz ilerliyoruz Soyunuyoruzzz İlerliyoruz yapışıp Yatağa ilerliyoruzzzzzzzzzz Az tokat Saçlardan çekiştiriyoruzzzz İlelriyoruzzzzzzz Az buçuk kurcalıyoruzzzzzzzz İlerliyoruzzzzz 😁 İlerliyoruzzzzz Daha da İlerliyoruzzzzz veeeee tadımız yerine gelinceeeeeeee Döne döne ilerliyoruzzzzzzzzz Doruklara ulaşıyoruzzzz ve ilerliyoruzzzzzz Ve ve veeeeee Zirvenin sahibi oluyoruzzzzzzzzz Ve mulu son😁😁 İzlediğiniz için teşekkür ederizzz Bir sonraki filmimizde görüşmek üzere Bilmeyenleri etiketlersiniz
successfulwoman lgrth Aşkim o zaman @peynirlimakarnaa sana detayli destek olur 😂 3 ay ara vermek ne ya
lgrth successfulwoman doğumdan bir ay önce memlekete gidicem ev taşınacak ev yeni şehre gidene kadar lohusalığı atlatıp anamın yanında dinlenmeye kalıcam üç ayı bulur belki daha fazla 🥲🥲🥲
lgrth successfulwoman ya da @Bahtsizbedevi_ aldığı ilaçla nasıl iyileştiğini anlatır bir de hastayım bu ara boğaz yanması baş ağrısı 😂 belki ilaç formülü veren olur 🤣
peynirlimakarnaa successfulwoman aşkım konuyu anlamadım postu baştan sona okuyup geliyorum hallederiiiizzzz yürüyen libidoyuzzz 😂
Bahtsizbedevi_ lgrth successfulwoman aşkım fikfik sayesinde iyileşmedim ben hahahah benim kullandığım bi ağrı kesici parol içtim bide soğuk algınlığı tozu aldı eşim onu içtim 2 günde iyileştim😂😂
lgrth successfulwoman 40 ı lohusalık sonrası bir ay falan sürer herhalde ev taşınıp dizmesi iki bebeyle ordan oraya rezillik olacak mecbur beklicem ev taşınmasını😂 successfulwoman gelsin de anlatsın onda ilaç çok
Biyiklim SuVeAtes ohaaa🤣🤣yemin ederim yaşamış gibi oldum 🤣 🤣 ama ben öpüşmekten nefret ediyorum kocam öyle bir alıyor dudaklarımı ağzına kafam girseydi kafamı da koyardı ağzına o derece 🤢🤣🤣🤣