Siyahbeyaz_ lgrth valla bilmiyorum ki uzun süre yapmayınca öyle oluyor ertesi gün randevum vardı tahlil falan yaptım idrarımda enfeksiyon çıktı belki ondandır ama şuan daha iyi acımıyor
lgrth SuVeAtes hatırlattığın iyi oldu bakalım işe yarayacak mı 🤣 ağrılardan o kadar isteksizim ki anlatamam
Biyiklim successfulwoman ya bi kere ve ilk defa kocama oral yaptım para aldım bu demek olmuyo ki ben kocama parayla veriyorum bu algı bi çıksın aklınızdan ben kocamınkini gidip oral yapsam para alıyorum başka türlü masaj yapsam alırım ama parayla vermiyorum kendikimi ona bunu anlasın herkes 😑
SuVeAtes successfulwoman Kız onu da kocalarını öperken yapsınlar. 🤣 Ayak üstü film çektim surda film izler gibi düşün tutkuyu da kendileri icraata geçirsinler öyle yakalasinlar 🤣 Fikfik fanfinfon yürüyün yapışın adamlara
SuVeAtes Bahtsizbedevi_ Tamam o zaman al eşini Yatsın yatağa sırt üstü sen göster hünerlerini, Sen yorulma ben herşeyi halledeceğim de Ben öyle yapıyorum sıkıntı olunca 🤣
Biyiklim SuVeAtes bilmiyorum ya sevmiyorum ilişkiyi pek sanırım midem almıyor bulanıyor ıslaklıktan ses falan rahatsız ediyor çok isteksiz oluyorum bu sebepten dolayı