aykirikadin HurremSultan Kanka Tebrik ederim,emeğine çalışmana, @successfulwoman gibi çok çalışkansın.. el emeğin göz nurunu satmana her zaman yardımcı olabiliriz Çalışkan Kankam benim. 💗💐🤩 seni çok seviyorum 💗
HurremSultan aykirikadin çok teşekkür ederim aşkım benim inşallah hayal ettiğim konuma gelirim en kısa zamanda 🤩🤩🤩💗💗💓💓💓
aykirikadin HurremSultan @belladonna gördünmü öğretmenim,💗 çalışkan olan girişimci kadın böyle olur işte… demek sadece fik fik yapıp süleymanı iyha etmiyor..
Bahtsizbedevi_ aykirikadin aşkım @successfulwoman @ikiprensesannes @Taze_anne nerelerde Bayadır yoklar göremiyorum haberin varmı
belladonna aykirikadin Evet aykırı aşkım gördüm, çok da sevindim Hürrem için. Buraları boşladığında kocası için sanmıştım ama girişimci olmuş Hürrem ✨️✨️
belladonna Bahtsizbedevi_ Yeşim sen taze anneyi etiketliyorsun ama yanlış kişiyi etiketliyorsun. Senin etiketlediğin kişi en son 3 sene önce girmiş. 😂
lgrth Bahtsizbedevi_ bende merak ettim belladonna ahaha her gördüğümde aynı şeyi düşünüp yazmaya erinmem 😂
tazeann Bahtsizbedevi_ canımlar girmiyorum bayadır fırsatım olmuyor iş güç çocuk derken lgrth Teşekkür ederim merak edip sorduğunuz için 🤗🥰
HurremSultan belladonna ehehehheeh kocamla aramız iyi elhamdülillah çok şükür 😁😁 akıllandindi yada kagva etmeye zamanı yok 🤪
aykirikadin lgrth Aşkim sen de mühendissin çabuk doğur ve girişimci kadin ol Bizi gururlandir 🤩🤩🤩💗💗💓💓💓