vahsikelebekk aykirikadin canımm hiç keyfim yok bu aralar biraz uzaklaşmak istedim kendime gelmek için ama ara sıra giriyorum geri döneceğim ama buralar da biraz durgun hem 🥲
bittercikolataa aykirikadin bende öyle düşünüyordum yapmayız diye ama kocam aynısını düşünmüyormuş😃😃 hem kaynanamın geldiği gün yaptık hemde biraz önce🤭
bittercikolataa Bahtsizbedevi_ @aykirikadin beni ne kadar iyi tanımışsınız😃😃 ben dursam eşim durmuyor o dursa ben rahat duramıyorum napim libidolar fazla geliyor🔥 o kadar dedim annen var saçmalama olmaz diye de karımla naptığıma kim ne karışır diyor bir şekilde ikna ediyor beni😄 kadın 3gündür burda biz 2gün fikfik yaptık
aykirikadin bittercikolataa karisi ile istediği zaman fik fik yapabilir🔥🔥 Kimse engel olamaz. Ama kari koca ikiside istekli olmali yoksa zevki olmaz
aykirikadin @gokyuzununsonesi Canim sende İzmirlimisin. Nerelisin🌺 Sen izmir modern ve sexi açık görüşlü kizi gibisin
gokyuzununsonesi aykirikadin Evet izmirliyim 4 yıllık evli ve modern deli dolu ve hayal gücü geniş bir kadınım.
aykirikadin gokyuzununsonesi Aşkim seni tanimak çok güzel❤️🔥 Modern deli dolu ve hayal gücü geniş kadin demek izmir ve Avrupa demek
gokyuzununsonesi aykirikadin zaten bulgaristan göçmeniyim :) hayal gücüm belkide doyumsuz ve her zaman vir tık daha fazlasını istemekten kaynaklı ama azgın ve haz dolu olmak hoşuma gidiyor.
Cansu-yu gokyuzununsonesi aykirikadin Cidden Asya aşkım harika bir kadın kızlar inanılmaz fantezi dünyası geniş biri bu sitenin en inanılmaz kadını bence. Asya=gokyuzununsonesi
aykirikadin gokyuzununsonesi o zaman kids forum da😃😃 Happy momda😃😃 aforoz ederler seni.😃😃😃😃 Fazla açilma oralarda😃😃😃😃
gokyuzununsonesi aykirikadin o yüzden buralarda çıplak yüzüyorum bacım insanların ne dediği değil benim ne sevdiğim ve kensimi nasıl ifade ettiğim önemli
aykirikadin Cansu-yu sen @gokyuzununsonesi birbirinizi taniyormusunuz.❤️🔥 O zaman izmirli @successfulwoman taniyorsunuz oda bati ve Modern deli dolu ve hayal gücü geniş biri
Cansu-yu aykirikadin gokyuzununsonesi tanıyorum ama burdan tanıyorum. Diğer dediğin arkadaşı tanımıyorum canım