perimasali802_ vahsikelebekk yeminle ayyy imkanim olsaydi acardim ki ben valla Yeminle gülmekten muhabbetlerden Evin yolunu unuturuz evde kocalar sinir krizi geçirirler 🤣🤣🤣
aykirikadin @HurremSultan Kanka vajinal estetik ameliyatlari olacakmişsin kids dedikodun kulağimiza geldi😁😂😂😂 Hurrem parayi buldu zengin oldu estetiğe basladi diye😁😂😂😂
SuVeAtes aykirikadin Koca gelsin atlayacağım üstüne 😁😁 Alttaki kocasından şuanda uzakta o yüzden seks yapamıyor.
lolopoo aykirikadin valla bugün bizimde sex günümüz kociş hala hasta ama olsun sexden geri kalamayız 😂 gelsin üstüne atlıcam bende @SuVeAtes
dertetmempertederim2 SuVeAtes evet (ama bizim şu aralar duygusal bi uzaklığımız var bu uzaklıkta sayılırsa evet) Altta ki yaramazlıktan gelmiş😉
lolopoo dertetmempertederim2 yaramazlıktan gelmedim ama yaramazlığa gitcemm 😂 Alttaki sert sex seviyor 👇🏼
SuVeAtes lolopoo O işi yaparken geçer hastalığı sonra devam edebilir ama O bitene kadar hastalık kabulümüz değil 🤣🤣 kolay gelsin
lolopoo SuVeAtes valla ben hasta olsam yapmam da kocam hasta olamaz yapmak zorunda 😆 Biyiklim Sklcez mecbur hayatım ahahshs 😆 sklmesek dahamı iyi 😆😆😂😂🤣
Biyiklim suprizyumurta düşünmüyorum, kocam etrafımda dönüyor ama 😂ben artık ilişkiden bıktım ya daha akşam kocama dedim yani ben hayatım boyun böyle sikilecek miyim diye 🤣 😂 🤣 😂 yordu beni hasta ediyor beni kocam sürekli ister sert yapar
suprizyumurta lolopoo demi valla olmazsa olmaz ben bi koşu atladım kocama doğru işimiz bitti geldim simdi rahat rahat uyurum ahahahahah
dertetmempertederim2 lolopoo sklmesek dahamı iyi 😆😆😂😂🤣 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣kız Allah seni ne eylemeyeee işicem ya şimdi aağğhhhhhhhashhhhhhsahhaaaaaaa çok iyi🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣