SuVeAtes lolopoo O işi yaparken geçer hastalığı sonra devam edebilir ama O bitene kadar hastalık kabulümüz değil 🤣🤣 kolay gelsin
lolopoo SuVeAtes valla ben hasta olsam yapmam da kocam hasta olamaz yapmak zorunda 😆 Biyiklim Sklcez mecbur hayatım ahahshs 😆 sklmesek dahamı iyi 😆😆😂😂🤣
Biyiklim suprizyumurta düşünmüyorum, kocam etrafımda dönüyor ama 😂ben artık ilişkiden bıktım ya daha akşam kocama dedim yani ben hayatım boyun böyle sikilecek miyim diye 🤣 😂 🤣 😂 yordu beni hasta ediyor beni kocam sürekli ister sert yapar
suprizyumurta lolopoo demi valla olmazsa olmaz ben bi koşu atladım kocama doğru işimiz bitti geldim simdi rahat rahat uyurum ahahahahah
dertetmempertederim2 lolopoo sklmesek dahamı iyi 😆😆😂😂🤣 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣kız Allah seni ne eylemeyeee işicem ya şimdi aağğhhhhhhhashhhhhhsahhaaaaaaa çok iyi🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
suprizyumurta Biyiklim ayy bu yaşta bıkılır mi kiz tam zamanları fikfiklerin bende 31 yaşına girdim ama hiç bıkmam valla 🤣🤣
lolopoo aykirikadin dertetmempertederim2 suprizyumurta @SuVeAtes Kızlar ben iş başına 😆 daha dün yapmıştık istemiyorum ama bu seferde tecavüze uğruyorum resmenn ansnsjsjs