Evet?-Hayır?🥰🥰🤩🤩
aykirikadin yazın sonuna kadar kaynanamla kalıyoruzda 😅😅
bossmom gözün aydın sağlıkla büyüsün minik 💖
reziloldukbabaaaa kiz Allah yardimcin olsun.
Anlatsana maceraya nasil atildin.
Kvalide yaninda demek cesaret demektir😅😅
bossmom Allah anali babali büyütsün.
Cok mutlu oldum.
Sağlikli bir şekilde buyutursun inşallah
perimasali802_ Yıllar yıllar once buraya ilk geldiğin zamanlardi.😁😁😁
aykirikadin teşekkür ederim canım
Etipetito anladım canım bende bu aralar girmiyorum eşimden dolayı
bossmom gözün aydın canım Allah analı babalı sağlıklı bi şekilde büyütsün inşallah kuzum şimdi nasılsın iyimisin bebiş nasıl
Bahtsizbedevi_ hayırdır canım kötü bişey yok inşallah
Etipetito eşim bu uygulamayı daha önce gördü yorumları okurken ne diye sorduğunda regl uygulaması ve sağlık durumu olan arkadaşların yorumlarını okuduğumu söyledim eline alıp bakıp tekrar geri verdi benim yorum yaptığımı bilmiyodu tabi ozaman bi gece yine bu uygulamaya bakıyorum ve burası açık bi şekilde telefon elimde uyukalmışım en son yorum yapmıştım okurken uyuyakalmışım eşim görmüş sonra ben uyanıp eşimin elinde gördüm telefonu eşimde bana bu ne diye sordu bende regl uygulaması dedim baktı yorumumu gördü sonra bana neden herkese herşeyini anlatıyorsun konuşuyorsun diye sordu bende herkes konuşuyo sohbet ediyoruz dertleşiyoruz dedim oda bana sen herkessin deyip uygulamayı sil bidaha görmeyecem diyerek uygulamayı sildirdi bende sildim eşim işteyken ara sıra indirip bakıp tekrar geri siliyorum
Etipetito biraz uzun oldu kusura bakma
Bahtsizbedevi_ teşekkür ederim canım. Çok şükür bebiş iyi bende iyi olmaya çalışıyorum dikişlerim beni çok zorluyor🥲🥲 doğum tam bir travmaydı
bossmom anladım canım geçer inşallah Dr ilaç falan vermedimi sürsün dikiş yerlerine daha çabuk geçmesi için bugünlerde geçer elbet
Bahtsizbedevi_ Benim eşimde regl uygulaması sanıyor geçen Google geçmişine baktım peride ne demek diye aratmıs jdjdj😂
Telefonumu karıştırma huyu yok ama görmüş bir şekilde demek ki o yüzden aratmıs 😂
Böyle +18 muhabbetler döndüğünü görse benimki de izin vermez