Sevde_20 aykirikadin sorduğun için çok teşekkür ederim üzgünüm ya kalbim kırık ne biliyim ya.. yazmak istemiyorum simdi birisi salak salak konusur asabim bozuk zaten ozelden konusalim cidden hicbir seye degmiyor .. bunu anladim😢
Zamansiz_ aykirikadin iyiyim vicegim sen nasilsin evet allahin izniyle 7.13 te insallah❤️ sen gidiomusun bu sene 🌸
Moonlight_ aykirikadin iyiyim askimm bu günlerde hele cok iyiyim yaz geldi havalar isindi bana bi enerjiii geldi icim kipir kipir izine gün sayiyorum😍 cocuklar biri okulda biri kreste sükür cok iyiler bitanem sizde ne var ne yok güzelim🥰❤️🌸🌸🌸🌸
belladonna aykirikadin Aşkım ben iyiyim asıl sen nasılsın nerelerdesin. Göremiyorum artık seni özlettin 🥰
aykirikadin Bahtsizbedevi_ Aşkim iş çok yoğun çocuklar kendimi bazen unutuyorum. Ama sizi unutmuyorum
Bahtsizbedevi_ aykirikadin seviliyosun aşkım bende seni unutmuyorum hep aklımdasın kendini özletme fırsat buldukça gir 😘💞
Bahtsizbedevi_ aykirikadin gerçekten değmiyor canım değmeyecek insanları kafaya çok takıyorum ama bundan sonra takmamaya çalışıcam
aykirikadin Bahtsizbedevi_ sen ve cocuklarinla mutlu olmaya bak. Hayata bir defa geliyoruz. Ve başkasina esir etmeyelim
TombulHatun aykirikadin iyi değilim aykırım bu meslek canımızı okudu nisandan beri sürekli mesai mesai son 2 gün inşallah rahatlayacağm biraz 🥹 ama buna da şükür rabbim başka dert vermesin sen naslsın💜
Bahtsizbedevi_ aykirikadin aynen aşkım öyle yapıcam bundan sonra hayatıma bakıcam teşekkür ediyorum güzel yorumun için aşkım 💞