asyarana Biyiklim canım nasılsın nasıl gidiyor kaç haftalık oldum benim 12 olduk ya birazcık göbüş de çıktı 😍ikili tarama testine gittim çok şükür ense ve burun santimleri iyi dedi kan verdim bayramdan sonra alacam cinsiyete de bakarım belli olur o zamana kadar sen ne yaptın bende kusma yok ama baş dönmesi falan çok var tansiyon um çok düşüyor
Biyiklim asyarana iyi gidiyor diyemem şuan, 12 haftalık oldum ikili tarama testi yapmadım henüz, göbek zaten vardı şuan bebek mi göbek mi bilmiyorum cinsiyetine evime dönünce bakmayı düşünüyorum, midem bulanıyor arada baş dönmesi oluyo karnım ağrıyor arada
belladonna aykirikadin Aşkım ben iyiyim asıl sen nasılsın nerelerdesin. Göremiyorum artık seni özlettin 🥰
aykirikadin belladonna Bende seni ve sizleri çok özlüyorum.okullar kapaniyor tatilin basliyormu canim benim❤️🌸
Zamansiz_ aykirikadin iyiyim vicegim sen nasilsin evet allahin izniyle 7.13 te insallah❤️ sen gidiomusun bu sene 🌸
Biyiklim lgrth mecbur çıktım canım gitmem gerekiyordu, kendi arabamız olduğu için rahattım ama karnıma ağrılar çok giriyordu ağrıları çeke çeke gittim, şuan neden bilmiyorum ama hiç hamile olduğumu hissetmiyorum belirtiler var ama çok garip his te var yada yok bilmiyorum 🫤
lgrth Biyiklim hareketleri hissedene kadar ki süreç öyle oluyor maalesef ben doğuracağım an bile doğuracağıma inanmıyordum 😂
Biyiklim lgrth bende hareketlerine bağlıyorum şuan daha küçük ya hiç bir hareket yok o yüzden bilmiyorum bakalım, cinsiyeti hakkında da hiç bir şey hissetmiyorum 😅, herkes bunu hissediyorum diyir ama bende tık yok
lgrth Biyiklim ahahah bende o zamanlar memleketteydim herkes merak ediyordu eve gidince gittim kontrole o zaman öğrendim 😂 memlekette isim tartışması çekemezdim 😂