aykirikadin belladonna Bende seni ve sizleri çok özlüyorum.okullar kapaniyor tatilin basliyormu canim benim❤️🌸
belladonna aykirikadin Evet aşkım başlayacak az kaldı. Sabırsızlıkla tatili mi bekliyorum desem, eylülü yeni dönemi mi bekliyorum desem bilemedim 😅
aykirikadin SuVeAtes Aşkim senin varliğin yeter.❤️🌸 Sizin köyler güzel. O zaman tadini çıkar. Biz seni baştan çıkaracaz. Kocasiz kalanlar peride çok var zaten
SuVeAtes aykirikadin 😂😂 zamanında kocası olmadığında kuduruklastirdiklarim şimdi acısını çıkaracak benden 😂😂 gitmeden bol bol özlem 😘😘😍
Elisam2022 aykirikadin Ay valla ne bileyim aykirim, geldik yurt dışına biliyorsun ki ama sıfırdan düzen çok zor. Turkiyedeki yaşamı değil ama evimi özledim en çok da ne yalan söyleyeyim. Zamanla burda da olacak hepsi ama o zaman gelene kadar sabır lazım çok
aykirikadin Cicekliperde ayyy kıyamam kuzuma çok geçmiş olsun. Allah yardimcin olsun. Üzülme kuzum hayrlisi de
etoile aykirikadin iyiyim kuzum. Girmeye girmeye unuttum buraları. Bir süredir sarmiyordu. İyice koptum. Sen nasılsın
aykirikadin @successfulwoman Kiz nerdesin. Ne yapiyorsun. İyimisin.. Lütfen iyi ol. Sana hep dua ediyorum. Allah sana yarsim etsin.