aykirikadin Bahtsizbedevi_ Erkek canim Az kaldi dua eksik etme canim. Sen nasilsin. Cocuklar nasillar
Bahtsizbedevi_ aykirikadin sağlıkla sıhhatle gelsin paşa bi avazda gününde gelsin bende iyiyim canım napim çocuklarla yuvarlanıp gidiyoruz
lgrth aykirikadin isim ne düşündünüz 😊 rabbim kolaylaştırsın önce su gibi hızlı kolay bir doğum nasip etsin sonra bakarken seni yormayacak bebiş nasip etsin 😊
aykirikadin perimasali802_ Peri sen misafirine neden ev sahipliği yapmiyorsun Aşk olsun. Bak sende yolun avrupaya düşerse seni görmezden gelir. @karamelek21 sana ben geliyorum Ankaraya dedi. Sen sustun.
aykirikadin Biyiklim iyi olmana sevindim Benimde iyi gidyor canim tesekkur ederim Allah yardimcimiz olsun
karamelek21 aykirikadin hahaha olsun cani sagolsun hava alanindan direk ciktik yola😂 ama teklif gelseydi giderdim gelirse Belcikaya basim ustune, dalginligina gelmistir ☺️
perimasali802_ aykirikadin evden iki sokak öteye gidemiyorum kaldık ki Belçika 😂 Görmedim ben görene kadar gitmişti zaten sık giremiyorum buraya nasip diyelim
TombulHatun aykirikadin hava çok sıcak be aykırım kolumu kıpırdatmaya halim yok ee bir de malum yaz sürekli geziyoruz ondan pek aktif olmayorum giriyorum ama sohbetlere dahil olamıyorum 😂
belladonna aykirikadin Bende bilmiyorum aykırı aşkım. Yoğun geçiyor günlerim. Eşimin biraz sağlık problemleri var onunla geçiyor zamanımız. Sen nasılsın? Geldin mi buralara?