lgrth evet dikişlerimden dolayı hep sola yattığım için solu daha sık emziriyorum. Dikişlerine diikkat et lütfen gerçey sen tecrübelisin ikinci doğumjn olduğu için. Banada hiçbirşey kullanma temiz kuru tut dediler öyle yaptım ama maalesef açılmıştı tekrar diktiler ikinci dikişten sonra artık batikonla hep pansuman yapıyorum

bossmom aynen benimde ilki öyle oldu oturamıyordum hep yatıyordum yattığım yöne emzirmekten..ama on gün hiç kendimi zorlamadım yattım dinlendim hep öyle iyileşti oturmadım üstüne mecbur kalmadıkça..batikonu çok sürme fazla nemli kalmasın iyileşir inşallah en yakın sürede tabi iyileşene kadar ömründen ömür gidiyor ama bitiyor sonunda 🥲

bossmom ya bu arada aklında bulunsun bende öyle emzirdim öyle de alıştım rahat oluyordu ama bebeğimin kafası emzirdiği tarafa doğru düzleşmeye başladı bir taraf daha ezik duruyordu diğer tarafa göre

lgrth inşallah ya teşekkür ederim

lgrth evet bende farkettim yani düzleşmedi ama kafasınj hep emzirdiğim tarafa çeviriyor uyuturken diğer tarafa bırkaıyorum değiştiriyorum hep geri kusar diye sırt üstü bırakmıyorum zaten.

bossmom sürekli çevir ben düz kafa yastığı da almıştım biraz toparladı

lgrth ayy gözünüz aydın cnm sağlıkla büyütün bebeginizj 🥰😍

mmommy Kız Bak gelirsen hiç unutmazsın,rengarenk kızlar var.
              muhabbet tam senlik🌸🥰

Biyiklim İki üç ve dört çoçuklu evlere bayılıyorum🌸🥰