Moonlight_ Aşkıımsın,seni tanımak güzel🌸🥰
Evet?-Hayır?🥰🥰🤩🤩
lgrth Anlat anlat anneler çok doğursun😊
Sutlucikolati ah aaaahhhh 😏ah aaaahhhh 😏
@Sevde_20 nasılsın kuzum,neler yapıyorsun🌸🥰
@abasiyanik nasılsın canım,neler yapıyorsun🌸🥰
aykirikadin öyle yapıyorum artık aşkım 😘🥰
aykirikadin benim ilk travmatik doğumdan sonra bu daha iyi geçti şükür çok korkuyordum ilkinde uyuşmadan kesi atılmıştı 10 gün kalkamamıştım yerimden neyse ikinciyi anlatayım 🙂 28.haftadan beri bebişim 2hafta ilerde gidiyordu doktor hep şekerden şüphelendi böyle ileri giderse bekletmem 38.haftada doğurturum 4 kiloyu geçmesin diyordu her kontrolde 🙂 diyetisyene de uydum ara ara şeker takibi de yapıldı ama çıkmadı bebişin hareketleri biraz hantal olduğu için korkutuyordu da🙂 son kontrole hazırlığını yap gel gelişimine göre karar verip başlatabiliriz doğumu dedi hazırlıklı gittim yine 2 hafta önde göründü gelişimi 2 cm açılma da vardı bebek biraz aşağıya inmişti birkaç gün daha bekleyebiliriz dedi önce sonra suyunun azaldığını görünce neyse buraya kadarmış başlatalım artık dedi 🙂 doğumhaneye çıktım önce rahmi yumuşatacak bir ilaç verdiler serumla o bitene kadar yemek yedim dinlendim saat 2ye geliyordu suniye başladılar yavaş yavaş verdikleri için hiç etkilenmedim sancılar şiddetlenene kadar pilates topunda hareketler çömelip kalkma squat falan yapmaya çalıştım bebeğin kafa büyük tam aşağı inmemişti derin çömelme diz dirsek duruşu yapıp indirmeye çalıştım akşama kadar sıkıldım yoruldum artık🙂 sancılar hiç şiddetlenmedi ben böyle nasıl doğurcam diye kara kara düşünürken açıklık 5-6cm civarı olmuş dediler akşam 9 buçuğu geçiyordu su kesesini açtılar hızlansın doğurtalım artık dediler ipler ondan sonra koptu nstye de bağladılar sancıdan kıvranıp bağırıp çağırmaya başladım nstyi çözüp biraz hareket et dediler gücüm yok kalkamam diye tribe girdim sancı geldikçe bağıra bağıra istemsiz ıkınıyordum ıkınma şimdi değil daha dediler ama ebenin gelip kontrol etmesiyle doğum masasına çıkarması bir oldu..ilk doğuma göre kontrolü daha kolay elimde tuttum daha bilinçli hareket ettim yönlendirmelere göre çok rahat ıkındım..normalde kesi atılmayacak denilmişti perine masajı yaptılar biraz uğraştılar ama eski dikiş yerim sertmiş yumuşamamış bebeğin kafası büyük doğal yırtık oluşmadan biz keselim dediler nolur uyuşmamı bekleyin diye yalvardım öyle de oldu 2-3ıkınmada başı çıktı sonra devamı geldi pamuk gibi kızımı aldım kucağıma şükür 😍 kesiyi de hissetmedim dikiş atılırken ipin geçişleri rahatsız etti sadece doğum bitince ayağa kalkacak gücümde vardı dikişlerin üstüne oturamayacak kadar da ağrım yoktu çok şükür 🙂 daha hızlı toparlandım oturup kalktım tansiyon düşüklüğünden bayılıp durmadım ilk doğumda yaşadığım olumsuz hiçbir şeyi yaşamadım korkmayın kızlar ben kolay doğurduysam herkes doğurur canım çok tatlıdır benim iğneye bile korkarım🙂
aykirikadin aklıma geldikçe giriyorum ya sohbetlere yetişemiyorum 😂
aykirikadin ay yok şimdi değil önce işime dönmem lazım benim 😂 isteyenleri yüreklendirebilirim ama🤣
lgrth ayy ne çok istedim normal doğurmayı ama olmadı ssvd istiyorum ama onu yapan da sayılı doktor var onlar da çok uçuk fiyat istiyolar 🥲 çok güzel bir doğum hikayesi canım sağlıkla büyüsün evladın🫶🏼
vahsikelebekk amin inşallah daha kolayı güzeli zamanı gelince sana da nasip olur 🌸🌸 benim doğum yaptığım devlet hastanesinde yapıyorlardı aslında belki sende denk gelirsin kolayca olur inşallah 🙂
aykirikadin senide tanimak cok güzel askim😍❤️ nasilsin cocuklar nasil hamilelik nasil geciyor güzelim?
lgrth bana zor denk gelir aşkım ben doğumumu bile olduğum şehirde yapmadım bir daha başka yerde doğurucam dersem kocam gelmez doğuma tek kalırım valla😂😂
- Düzenlendi
vahsikelebekk sen bildiğin yoldan şaşma zaten ilk normal doğum olacak zor olur yüksek ihtimal 🙂kocanın yanında yap muhakkak hem sorumluluk alsın hemde herkesin desteğindense bazen kocanın desteği daha önemli oluyor..ben memlekete gidecektim doğuma evdeki çocukla ilgilensinler diye ama yine göze alamadım bir şekilde idare ederim deyip kocamın yanında kaldım
aykirikadin canım benim 🫠❤️iyiyim sen nasılsın?
lgrth ben hep normal istediğimden bulunduğum şehirde baba doğuma giremiyodu o yüzden babanın doğuma girebileceği bi hastane bulup anlaştık fakat sonra hiçbir şey planlandığı gibi olmaz ya o doğuma yanımda giremedi ben de sezaryen olunca başka şehirde gerek yoktu diye düşündük🥲 yoksa bebek çıkıp ben dikişler için ameliyathanede kalınca yanıma gelmeye çalışmış asansörler merdivenlerden almamışlar içeri yani biz özellikle bu anda çok istiyorduk yanyana olmayı olamadı maalesef😔
abasiyanik Bende iyiyim Canim.
Allah hep iyilerle karşılaştırsın ❤️
@SuVeAtes kızın kardeş istemiyormu Canim❤️
vahsikelebekk Kız babanı neden doğumda yaninda olmasini istedin.Guzel bir teklif ve tercih
lgrth iyiki kocanin yaninda kaldin