@hayatsevinceguzell nerdesin Aşkim
Evet?-Hayır?🥰🥰🤩🤩
@kleopatranizzz Aşkim nerdesin
@xyzem Aşkim nerdesin
@vahsikelebekk gel Aşkim nerdesin
- Düzenlendi
aykirikadin aynen öyle evliyiz illa ki o ilişki olacak fakat eskisi gibi hareketli ve tutkulu beklemesin kırgınım kendimi naza çekicem…
successfulwoman ay geldim geldimmm çiçeğim bebişko beni çok yoruyor yürümeyi öğrendik 5 dakika ayıramıyorum kendime telefonun yerini unutuyorum 😂
successfulwoman çok şükür iyi gidiyor herşey yolunda. Evet eşim olmayınca kendimi çok yalnız hissediyorum biraz önce gelsin istiyorum o kısmı benim için zor)): çok özledim eşimi 27 Aralıkta gitmişti 😑
successfulwoman ay noluyo noluyoo adım zikrolmuş🤓
successfulwoman burdayım 😂 gece mesaisine geçtim artık bundan sonra geceleri katılıyorum🤣
Sevde_20 Eski şehvet ve erotizm olmaz
aykirikadin olmamalı …sınırları olmayanın sinirleri olurmuş mesafede fayda var ..
Sevde_20 Mesafeli olmak gerçekten çok iyi..
Bazen değerleniyorsun.
aykirikadin kesinlikle dün konusalim dedik tm dedi isleri vardı halledene kadar duş aldım giyincem 2 dk bekle dedim hemen yanında oturmadım bn ise gidicem vs vs..nazını cekemem diyip durdu ben derdimi anlatmak isterken dinleme bile tahammül yokmuş beni sevmediğini biliyodum ama bu kadarını da beklemezdim yarın işim var daha sonra konuşsak demek çok mu zordu annesigile gelince gönül almayı bilir bana gelince langur lungur konusan sabırsız biri bu gidişle ayrılırız diye düşünüyorum ben sevgisizlige saygısızlığa tahammül edemiyorum gencligimde beni sevmiyosa yaslaninca kıymetimi anlamasının hicbir faydası yok en iyisi daha fazla birbirimize hayati zehir etmemek..
Sevde_20 Anneci kocalar varya hiç evlenmesin ler keşke
successfulwoman burdayım kuzu diyetteyim kudurmamaya çalışıyorum halsizlikten hiçbirseye halim yok, ondan arada gurup çıkıyorum da yazamıyorum🫠🫠
SuVeAtes Aşkim fikfik erotizm diyetindemisin