aykirikadin aynen öyle evliyiz illa ki o ilişki olacak fakat eskisi gibi hareketli ve tutkulu beklemesin kırgınım kendimi naza çekicem…

successfulwoman ay geldim geldimmm çiçeğim bebişko beni çok yoruyor yürümeyi öğrendik 5 dakika ayıramıyorum kendime telefonun yerini unutuyorum 😂

successfulwoman çok şükür iyi gidiyor herşey yolunda. Evet eşim olmayınca kendimi çok yalnız hissediyorum biraz önce gelsin istiyorum o kısmı benim için zor)): çok özledim eşimi 27 Aralıkta gitmişti 😑

bossmom tek mi yaşıyorsun evde yoksa kayınailendesin eşin gelene kadar

Biyiklim biraz kayınvalidemde kaldım birazda babamlarda. Şuan babamlardayım, normalde yalnız kalabilirdim evde ama eşim ailem izin vermedi gebe olduğum için

bossmom gebe halinle tek kalma zaten iyi yapıyorsun kendi ailen de daha rahatsındır en azından

Biyiklim kesinlikle annemlerde daha rahatım. Kaynanamda kalmak istemiyordum hiç )):

successfulwoman burdayım 😂 gece mesaisine geçtim artık bundan sonra geceleri katılıyorum🤣

aykirikadin kesinlikle dün konusalim dedik tm dedi isleri vardı halledene kadar duş aldım giyincem 2 dk bekle dedim hemen yanında oturmadım bn ise gidicem vs vs..nazını cekemem diyip durdu ben derdimi anlatmak isterken dinleme bile tahammül yokmuş beni sevmediğini biliyodum ama bu kadarını da beklemezdim yarın işim var daha sonra konuşsak demek çok mu zordu annesigile gelince gönül almayı bilir bana gelince langur lungur konusan sabırsız biri bu gidişle ayrılırız diye düşünüyorum ben sevgisizlige saygısızlığa tahammül edemiyorum gencligimde beni sevmiyosa yaslaninca kıymetimi anlamasının hicbir faydası yok en iyisi daha fazla birbirimize hayati zehir etmemek..