Siyahbeyaz_ successfulwoman çok şükür iyi gidiyor herşey yolunda. Evet eşim olmayınca kendimi çok yalnız hissediyorum biraz önce gelsin istiyorum o kısmı benim için zor)): çok özledim eşimi 27 Aralıkta gitmişti 😑
SuVeAtes successfulwoman burdayım kuzu diyetteyim kudurmamaya çalışıyorum halsizlikten hiçbirseye halim yok, ondan arada gurup çıkıyorum da yazamıyorum🫠🫠
peynirlimakarnaa successfulwoman ay geldim geldimmm çiçeğim bebişko beni çok yoruyor yürümeyi öğrendik 5 dakika ayıramıyorum kendime telefonun yerini unutuyorum 😂
hayatsevinceguzell successfulwoman ayyy sorma aşko yaaa postu sabote etmek suçundan 10 gun askıya alınmıştım ben kimseye kırıcı yorum yapmadım neden öle yaptılar sinirliyim az önce bitti yasağım
Sevde_20 aykirikadin aynen öyle evliyiz illa ki o ilişki olacak fakat eskisi gibi hareketli ve tutkulu beklemesin kırgınım kendimi naza çekicem…
Siyahbeyaz_ Biyiklim biraz kayınvalidemde kaldım birazda babamlarda. Şuan babamlardayım, normalde yalnız kalabilirdim evde ama eşim ailem izin vermedi gebe olduğum için
Biyiklim Siyahbeyaz_ gebe halinle tek kalma zaten iyi yapıyorsun kendi ailen de daha rahatsındır en azından