Selam kızlar günlük hayatta giyebileceğim alt üst takım kazak pantolon vs kombin yapabileceğim şekilde linklerinize ihtiyacım var kapalı değilim çok açık da değilim umarım anlatabilmisimdir mağazalarda hiçbir şey bulamıyorum o yüzden yardıminiza ihtiyacım var

piyangobileti mağazalar artık pavyon kıyafeti satan yerler gibi olmuş resmen insan artık üstüne başına doğru düzgün hiçbirşey bulamıyor geçen haftasonu gittim yok yani yok full crop yırtıklı eksik şeyler var giyene saygı duyuyorum ama ben giymiyorum yani bari biz giymeyenler içinde bişeyler koysalar 🤦🏻‍♀️😫

piyangobileti canım benim yeni sayılır Instagram butiğim var. İstersen bakabilirsin belki bulursun istediğin tarz. Adını bırakayım .parlaawearr ☺️

cyrrr ben de bulamıyorum saçma sapan kıyafetler vardı hadi alayım dedim sofra bezinden hallice bir şeye 480 TL dedi şaka gibi

piyangobileti evet abuk subuk kıyafetler abuk subuk fiyatlar var saçmalık internet alışverişine de her zaman güvenemiyorum maalesef ya 😕