sucukluyumurtaa TombulHatun offf evet bende bu kafadayım ama bayadırda girmiyoruz bilemedim eşime göre evet bişey yok rahat o ama ben sinirleniyorum
TombulHatun sucukluyumurtaa sinirim geçmeden asla yanaşamam ben ya böyle ben sinirliyken bazen sırnaşır öldüresim geliyor 😂 ufak tefek atışmalar tripleşmelerdense o zaman ilişki güzel oluyo nazlanırsın bşraz sonra hop 😂
Etipetito sucukluyumurtaa ozaman yatağa girince sen bişey yapma bırak o adım atsın ilk adım ondan gelirse devamını getir sende
sucukluyumurtaa TombulHatun yok aslında tam ıfak tefekte değil çokta büyükte değil off giyinip mi girsem yanına yoksa direkt mi bilemedim🤣
karamelek21 sucukluyumurtaa çok istiyorsanız sinyalleri yollayın,bekleyin o gelsin sonra küslük son bulsun😂
sucukluyumurtaa kalpkirintilari normalde bende hayatta yanaşmam ama bayadır yapmıyoruz da canım istiyo🤦🏻♀️🤣🤣
sucukluyumurtaa Akrepkadini soyunuk bir şekilde mi yanına giriyimmm salonda koltukta yatıyor de bakam 🤣
lgrth @sucukluyumurtaa geceliğini giy görüş açısında dolan muhattap olmadan kokunu sık yayılsın ortalığa yatağa gir arkanı dön uyu gelirse senindir 😂
sucukluyumurtaa lgrth bacım şuan ev karanlık yattık hepimiz ben yatağımdayım o salonda yatıyor bu dediğin imkansız🤣🤣
sucukluyumurtaa kalpkirintilari hemen unutur zaten ama ben unutmam neyse dur bakalım bi kaç kişi daha cesaretlendirirse giderim 🤣🤣
xyzem sucukluyumurtaa git işini hallet sonra kaldığın yerden küsmeye devam rt ama sen bizim mesajları beklerken adam uyuya kalacak o zaman hiç uyandıramazsn