dmltugce kalpkirintilari niye ki saten gecelik giymek çocuğa engel mi görüyorsunuz 😂 2 çocuğum var saten gecelik favorim kışlık yazlık giyerim bu bence kişinin kendine bağlı sabahları da gayet gidip öperek uyandiriyorum kahvaltı hazırlayıp evde olduğu günde o beni uyandirir
Akrepkadini piyangobileti ahahaha o zaman devam 🤣 perimasali802_ ohhh misss arada yataktan kaçma ama güzel oluyo 🙈 Elmasekeri beyefendi işini iyi biliyor 😂
perimasali802_ Akrepkadini öperim,. masaj yaparım yada bazen sadece çağrıyorum Öpünce kendimi yatakta buluyorum o yüzden uzaktan uzaktan çağırıyorum 😂😂
Elmasekeri Akrepkadini genelde o beni uyandırır ya burnuma dokunur ya duklarıma yada bacaklarıma falan dokunur ben direkt uyanırım zaten 😋😋🤭❤️
abasiyanik Akrepkadini hafta içi uyanmıyorum. Haftasonu da şeyini elleyerek uyandırıyorum kendine geliyor 😂 sonra hızlıca kaçabilirsem kahvaltı hazırlıyorum kaçamazsam teslim oluyorum 😂
dmltugce kalpkirintilari aşkım biri Atipik otizim 2 yaşında diğeri 3.5 yaşında Dehb li yani 1 yaş atağına sukredersin o kadar diyorum 😂 ama anne otariter olunca mecburen onlarda kurallara uymak zorunda kalıyorlar
Sevde_20 Akrepkadini ya konudan alakasız ama ben hakkaten bu akrep kadınlarını çok merak ediyorum biraz kendinden bahseder misin 😇🥰 bu arada esimi sessizce konusarak uyandırıyorum bazen öperim keyfime bağlı 😉🙃🫠🫠
Sevde_20 Akrepkadini nasıl dominant mesela esin biseye karışıyor ya da izin vermiyo ya da bi konuda canını sıkıyo nasıl davranırsin dominant derken hani konularda onun gezmesi vs mi ev icinde gibi mi
MelissaP askolar benim eşim yok flörtüm var aynı evde kalmıyoruz tabi bu yüzden bazen sabahları onun için özel fotoğraf çekip gönderiyorum 😅