xyzem kalpkirintilari geçenlerde bi post açtım buna karar verdim bende ben bana baksa soyunurum da hshshs sürekli reddedilen tarafım o Yüzden ilk defa bi ara reddetti diye 3 gün ceza verdim ve inanır mısınız DAYANDIM 😂😂 çok iyi oldu yapmaya çalışıyotum artık bunu yavaş yavaş çok istesem de tutuyorum kendimi böyle taktikleri sevmem ben aslında içimden nasıl gelirse hep ama bu konuda gururum kırıldı ciddiyim yapacam
Sarahh21 xyzem bende sizin gibiydim eskiden ama şimdi kendimi geri çektim ve ben gitmiyorum oda gelmiyor bazen haftalarca yapmadığımız oluyor bu sefer çok uzun ara olduğu için yine ben gidiyorum😑
aredhel Kocam evde yokken gün içinde çok açık olmayan ama direkt dikkat çeken fotoğraflarımı atarım o anlar😂
Sarahh21 kalpkirintilari benim adam bozuk galiba , asla böyle kudurmaz , saat 2,3 kadar beklemez yani . İstemediğimi söylesem fazla ısrar etmez ben ne zaman ısrar etsem o zaman yapar
xyzem Sarahh21 eşinin işine gelmiş o zaman libidoau mu düşük benim eşim en fazla 3 güne gelir ben ona fırsat vermiyorfum 😂
esra1s . Bizim öyle bir seyimjz olmuyir. İlk başlarda çok istekliydi. 2 buçuk yıllık evliyiz. Eskisi gibi değil. O öyle olunca benimde isteğim gitti. Hafta da 2 oluyor. Eski günlerimi özledim. Ben istekli bir kadındm.
piremsees kalpkirintilari kız kudursunlar iyi oluyo benimde çok hoşuma gider umut veririm ama asla, vermem sürünür böyle 🤣🤣🤣
Sarahh21 kalpkirintilari ederimde pek umrunda değil gibi , aslında sorunu kendimde görmüyorum cilveli , fiziği iyi yani kısası akrep kadınıyım
esra1s kalpkirintilari ben öyle değilim işte. O gelsin istiyorum. Kadın olarak öyleyizdr. Karşı taraftan isteriz.