• Muhabbet
  • Görümceniz partisine çağırmasa düğününe gidermisiniz😏

Kızlar geçtiğimiz hafta sonu kaynimin sevgilisi bana geldi, oturuyorduk işte görümcem bunu aradı kalktı başka oda da konuştu neyse yanıma geldi dediki (ismi ela olsun gorumcemin) ela bekarlığa veda partisi yapacakmış ta evde onu söyledi rengine karar verememiş beraber karar verdik fln dedi bende hmm iyi ne güzel dedim.
Bugün gorumcemle aynı ortamdaydik yanımızdaki kişiyi davet etti evde olacak organizasyon kurcaz diye konuştu.
Beni davet etmedi açık söyleyim kırıldım mi gerçekten kırıldım yani daha yengesi olmamış kişiye bile bir hafta önceden haber veriyo her bokuna koşup yardım ettiğim halde bana bişey demedi.
İki çocuğum var diye davet etmemiş olabilir ama en azından diyebilirdiki yenge seninde olmanı isterdim çocuklar var fln gibisinden ne bileyim ben mi fazla takıyorum anlamıyorum.
Gerçekten düğününe gitmelimiym bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz??

mavikelebekk__
    Bu, görümcenin sana yaptığı ilk saygısızlık değil. Daha önce de sana karşı fazlası ile saygısızlık yapmıştı, haddini aşarak..
    Düğününe gitmeyecektin, elbise baktığında da şaşırmıştım ama insanlık bende kalsın diye düşündüğünü tahmin ettim.
    Sana saygı duymayan, seni umursamayan, daha çocuk olan biri aklınca sana tavır almış, muhatap olmak istemiyorsa sen neden büyüklük yapacaksın ki? Bunun 2 çocukla falan da ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta sen 1 hafta önce doğum yapmadın, lohusa değilsin.
    Bana saygı duymayan insan kendisi ile ilgili şeylerde benden hiç bir şey beklemesin der gitmem.

mavikelebekk__ neden bilmiyorum ama kaynının sevgilisiyle de çok samimi olma içim almadı şuan bu muhabbetleri . Görümcene gelirseler ben olsam çok net tavrımı alırdım . Ne gidicem düğün hazırlığına yardım edip koşturcam o kadar saygısızlık etmiş. Birde çağırmamış 2 çocuğun olduğu için değil istemediğ için. İstese yenge gelebilirsen gel abim balsın bir saatte olsa derdi.istememiş bariz ve bilerek aramış bence sizdeykende eltiniz olacak kişiyi. Düğününe gitmem . Eşinle aran kötü olmasın diye gidersen de muhatap olma yedi yabancı gibi git gel .

mavikelebekk__ düğününe giderim iş güç olduğunda da çocukları bahane ederim zaten çocuğu var demez gelirler çocuğu var derler bi yere çağırmazlar bosver sende düğününe git işi düşünce çocukları bahane et😉

azze Yok bu parti konusunda hiçbir şeyine yardım etmedim kv dün akşam sarma saracağız gelir misin dedi evde olduğum halde ablama gideceğim dedim. Çünkü işlerini yaptırmak için çağırıyorlar sadece

belladonna Evet gerçekten çok saygısızlık yaptı daha önce de.
          Düğünü iki hafta sonra, aslında insanlık bende kalsın diye düşünmedim. Kv le bana geldiler dahha öncesinde görümcem özür diledi, sonrasında da boşanma konusu vardı ya görümcemgil dedikodu çıkarmıştı, dediki abim karıma herşeyi yaptırıyosunuz sonra kötü olan yine benim karım oluyo sizin yüzünüzden üzülüyo, konuşmayın gidip gelmeyin, dedi bizde o yüzden konuşmadık.
          Neyse dedim olan oldu konuyu kapattık.
          Çocuklarımın birisi 4 diğeri 2 yaşında de yaramazlar ama ne bileyim en azından yenge seninde gelmeni isterdim çocuklar var diye çağırmadim kusura bakma dese ben sorun çıkaracak bı insan değilim anlardım.

Aselparlaa Yok samimi değilim zaten kaynım ve kb kavga etmişler kaynım geldi bende 3 gün kaldı sevgiliside oturmaya geldi ilk defa evime geldi yani zaten çok sinsi belli ediyo konuşurken düşünerek konuştum hep.
            Zaten bende gitmeyi istemiyorum eşim elin günün içinde olmaz gel diyo bakalım hayırlısı

mavikelebekk__

mavikelebekk__ muhtemelen işbirlikçilik yapacak gibiler öyle hissettim.bundan sonra hiç bireylerine yardıma gitme . Senin iki çocuğun var onlara yardımcı lazım. Çocuklar durmuyor işim var falan uydur bişeyler gelmek istemiyorum diyemezsen de. Ne halleri varsa görsünler boşver

mavikelebekk__
                Bazen bir söz ya da bir hareket insanın kendisini ya da yapmak istediklerini özetler. Bana göre bu da öyle olmuş. Tabiki kararı verecek olan sensin. Eşinin ailesini en iyi tanıyan sensin. Ama önceliğin kendi mutluluğun olsun 💐

Aselparlaa Çok teşekkür ederim canım. Kendi kendime düşünüp gerçekten benmi çok takıyorum diye düşünüyorum size yazınca rahatladım amaçlarını anladım