Sutlucikolati kalpkirintilari sıkmıyor hissettigini söylüyor 🤣 vallahi 3. Çocuk olmasindansa varsin hissetmesin 🤣🤣🤣🤣
Sutlucikolati TombulHatun hahahah 🤣 kız çift kondoma rağmen hamile kalırsam hiçbir korunma yöntemine güvenmicem 🤣
TombulHatun Sutlucikolati ona rağmen hamile kalırsan da o bebenin önünde saygıyla eğilmek düşer bize 😂😂😂
Sutlucikolati TombulHatun kız bu ay reglm gecikti zaten🤣 10. Gunu doldurayim test yapicam 🤣 asiri stresliyim ahhaha 🤣 bundan sonra spiral+cift kondomla korunuruz🤣
TombulHatun Sutlucikolati bu ay kimi duysam gecikti ben 19 gün geciktim bu ay ama hiç şüphelenmedim 😂😂
ebruozym melksj ayy birsaha bebe istemiyorum izin vermem bu saatten sonra geri çekilme olur da prezervatif kullanmadı hiç OMÜ deniycem birde
TombulHatun Sutlucikolati yapmadm valla 😂 neden yapmadm ama genel kontrollerim içim doktora gittim doktorm gecikmem olduğunu duyunca ilaç başlamadan bi betaya da bakalm dedi ondan içim rahattı 😂😂
Lovely_00 perimasali802_ yumurtlama günümu takip ediyorum canim belirtiler de oluyor zaten şimdiye kadar gebe kalmadım kaç senedir böyle 🤣
Lovely_00 perimasali802_ regle 1 gün kala gebelik olmaz canim yumurtlama çoktan oluyor vücut kendini adete hazirliyor yine de Allah in taktiri tabi ol der oluverir kaçış yok
cyrrr melksj doğum kontrol içtiğimde bile izin vermedim kaldı ki burdaki yumurtlama gününe bakıcam heee yok canım almıyın tedbir benden takdir Allah’tan 😄