Sutlucikolati melksj kondom taktiginda içime boşalıyor zaten 🤣 ama bizde çift kondom var biri delik çıksa diğerinin delik çıkması imkansız 🤣🤣🤣
TombulHatun melksj biz hep öyle yapıyoruz 😂 geri çekilme de zevk yarım kalıyor gibi hissediyorm ben 😂😂
Sutlucikolati kalpkirintilari sıkmıyor hissettigini söylüyor 🤣 vallahi 3. Çocuk olmasindansa varsin hissetmesin 🤣🤣🤣🤣
Sutlucikolati TombulHatun hahahah 🤣 kız çift kondoma rağmen hamile kalırsam hiçbir korunma yöntemine güvenmicem 🤣
TombulHatun Sutlucikolati ona rağmen hamile kalırsan da o bebenin önünde saygıyla eğilmek düşer bize 😂😂😂
Sutlucikolati TombulHatun kız bu ay reglm gecikti zaten🤣 10. Gunu doldurayim test yapicam 🤣 asiri stresliyim ahhaha 🤣 bundan sonra spiral+cift kondomla korunuruz🤣
TombulHatun Sutlucikolati bu ay kimi duysam gecikti ben 19 gün geciktim bu ay ama hiç şüphelenmedim 😂😂
ebruozym melksj ayy birsaha bebe istemiyorum izin vermem bu saatten sonra geri çekilme olur da prezervatif kullanmadı hiç OMÜ deniycem birde
TombulHatun Sutlucikolati yapmadm valla 😂 neden yapmadm ama genel kontrollerim içim doktora gittim doktorm gecikmem olduğunu duyunca ilaç başlamadan bi betaya da bakalm dedi ondan içim rahattı 😂😂
Lovely_00 perimasali802_ yumurtlama günümu takip ediyorum canim belirtiler de oluyor zaten şimdiye kadar gebe kalmadım kaç senedir böyle 🤣