sucukluyumurtaa Ay kızlar bugün sex günü bana bi fikir verin neler cezbeder neler hoşuna gider hangi pozisyonlar hazırlık bilmem ne ay yok o esnada kulağına fıslayın galan demeyin saçma geliyo bana o başka şeylere açığımmm
piremsees sucukluyumurtaa ay bacım piiz içtik valla kafalar az, çakır bebek de uyuyor mis, gibi gece uzun bizdede 🤭✨✨
ebruozym sucukluyumurtaa iç bacak kısmına masaj yapabilirsin 😅 ya da kafası çok doluysa konuşarak rahatlatabilirsin sana kendini daha çok salabilir Ya da sevdiğiniz müziği açarak ya da ne bilim sevdiği şeyleri yapabilirsin ☺️ Bu illa yatak olarak değil sevdiği meyveyi koyabilirsin Ya da tatlı tarzı ne bilim içecek vs
piremsees sucukluyumurtaa bacım giy geceliğine güzelce öpüşüp koklaşan küçük küçük gerisi aniden gelir alıverir kucağına hemen✨🤭🤭🤭🤣🤣
aredhel kalpkirintilari valla ben ilk defa duydum aşkım ama yargılamıyorum olabilir elbette ama benim kocamın ayağını düşünemedim 46 numara shrek ayağı gibi
heyzil aredhel bebeğimi emzirirken gördüm şu yorumu öyle bi hönkürdüm ki çocuk uyandı aşk olsun ahshshsshhssj 😂😂 shrek ayağı agshshsjjj