slmslm perimasali802_ açıkca söylemedi kendi istemedi ben denedim çek elini falan demedi ama uzatmadı da tepki vermedi anlatabildim mi
aredhel slmslm yok canım neden güleyim gayet normal bir şey bir çok erkek istiyor ama talep etmekte çekiniyor zaten (erkeklik gururu)
slmslm aredhel ama bu normal demi eşimde bi sıkıntı yok benim huylancagım bişey yok ilk defa böyle bişey oldu ne düşünceğimi bilemedim erkeklerde bu oluyor yani
aredhel slmslm evet seveni çok var sadece dile getiremiyorlar çünkü Allah öyle yaratmış oradan zevk alıyorlar ama erkekliği zedeleniyor kabullenemiyorlar illa oradan zevk alan erkek eşcinsel denmez fakat çok alıştırmamak gerek diye düşünüyorum aklı başka yerlere kaymaması adına
asyarana slmslm valla canım bence anormal bir şey benim eşim üstü giyinikken bile değil analina kalçasına bile dokununca huylanıyor yani gururu inciniyor galiba istemiyor zaten çıplak olduğunda da pposuna bakmamı istemiyor utanıyor
slmslm perimasali802_ kaç senelik evliyim ilk defa böyle bişey yaşandı benim de çok tuhafıma gitti şüpheye düştüm bi arkadaş da erkeklerde normal istiyolar soyleyemıyolar yazmıs hıc duydugum bişey bile değildi o yüzden geldim soruyorum size
slmslm aredhel bana bu konuda cevap verdıgn ıcın cok teşekkürler benim ilk defa karsılastıgım ve cevremden hıc duymadıgım bişey ne önerirsin peki bıdaha hıc yanasmayım bu konuda boyle bı hamlede bulunmayım demi
perimasali802_ slmslm bna göre normal değil ya Buraya yazarak fikir alman sorun değil tartışma konusu bile olmaz ama bna göre bir erkek ordan zevk almaz alanlarda zaten anladın sen canım 🌸
aredhel perimasali802_ evet normal Allah öyle yaratmış g noktası yani zevk aldığı bölge anal 🤷🏻♀️ google amcaya bi sorun ama öyle biliyorum 😄
slmslm perimasali802_ ay yok diyorumya kaç yıllık evlıyız bız ilk defa böyle bişey kesfettim hep mi vardı şüpheye düştüğüm başka şeyler de yapıyo mu o zaman
aredhel slmslm bence eşinle açıkça konuş bu hiç yaşanmamış gibi davranma iki taraf için çekingenlik olur eşinle rahatça konuş zevk aldın mı nasıldı ne hissettin ne düşündün o anda gibi sorular sor bence o zaman onun cevabına göre sen daha rahatlayacaksın
slmslm perimasali802_ ben de asla duymadıgım böyle bişey şeytan dürttü deniyim dedim tepki vermedi dediğim gibi napıyosun çek elini falan demedi ama uzatmadı da çekildi kendi ne yaşadım ben
perimasali802_ slmslm aredhel slmslm slmslm aredhel Az önce internetten baktım olabilirmis haklıymisin aredhel Ama bu gay oluyor ya resmen
aredhel Tıpkı kadınlarda olduğu gibi erkeklerde de G noktası bulunur. Genellikle kadınlara özgü bir durummuş gibi yansıtılsa da bu tamamen yanlıştır. Erkeklerin G noktası anüs ile testislerin arasında bulunur.
slmslm aredhel ayy bana cevap verdıgın ıcın cok teşekkür ederim ben eşimin yönelimi farklı falan diye kuruyorum kafamda bildiğin de erkek yani bu ana kadar benım aklımda hiç bişey yoktu sakin olayım demi beni sakinleştir ne olur
Lovely_00 aredhel burda okumuştum erkeğin o bölgesini yalayan bile vardı zevk alıyormuş deliriyormus hatta 🤭