yasssoooo Kızlaaarrrrr sexten kaçan kocamı nası yola getiricem bana fikir verin😁 benim libidom aşırı yüksek hergün gelse hergün sex yapabilecek potansiyelim var ama kocamın libidosu o kadar yüksek değil😭
girlmomm yasssoooo al benden de o kadar bacım ben ne kadar istekliysem kocam da o kadar isteksiz maşallah 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
briella yasssoooo eşini tahrik et. Güzel bir fanetezi elbisesi makyaj güzel kokan parfümle iş tamamdır hatta romantik bir sofra hazırlaya bilirsin .
yasssoooo kalpkirintilari ne o askımm at bakim ben dee 🤤 sexiliğimde de sıkıntı yok aslında sadece ben gel demesem çok nadir istiyor sexi😮💨🥴🤷🏼♀️
tazeann Sutlucikolati kız ben buraya geldim neler duydum neler öğrendim fil fik konusunda çok cahilmişim buraya geldim geleli bende öz güven bi libido tavan yaptı keşke daha erken keşfetseymişim burayı kocamın küsmelwrine katlanmazdım 😂
TombulHatun kalpkirintilari bunu boş bulunup dışarı çıkarken filan sıksak kokumuzu alan köşeye sıkıştıracak o zaman çok tehlikeli 😂😂😂
piremsees kalpkirintilari kız uçsun uçsun ucuzmuşta fiyatı alcam en yakın zamanda hemen sana geri dönüş yapcam🤣🤭