damla123 lgrth ya aslinda 2 ay once test yapmistim yine boyle cikmisti . Butun bozuk testler bana denk gelmiyordur umarim ☺️
Sutlucikolati damla123 bende de farklı Zamanlarda böyle silik çizgi çıkmıştı ama adet olmuştum biraz daha bekle tekrar yap
damla123 Sutlucikolati peki bilginiz var mi neden gebelik olmadigi halde boyle cikar ki ? Bel agrim ve kasik agrim var ama az birazda goguslerim sizliyor ama adet oncesi goguslerim sizlardi zaten bilemiyorum
asyarana damla123 canım belirtin var mı benim de gecikmem var şu an bacağım sol bacağım çok ağrıyor bilmiyorum
Sutlucikolati asyarana gına geldi artık 🤣 git bı test yapppppp 🤣 herksin hamilelik belirtileri aynı olmaz onun kasıkları ağrır senin bacağın bilemezsin test yapamıyorsan git sağlık ocağına kan ver hem net sonuç çıkar
basak23 damla123 gecikme olmasına gerek yok zaten idrar da pozitif görünüyor şuan sizde verebilirsiniz kan çıkar mutlaka
yesim631 damla123 hamilesin canım yeni olduğu için değerlerin az çıkmış gebeliğin ilerledikçe değerlerinde yükselir hayırlı olsun sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim 🌸
yesim631 damla123 2 günde bir kan vererek beta değerine baktır yükselme olduktan sonra bırakırsın betaya baktırmaya sonra muayeneye gidersin