dmltugce kalpkirintilari kızlarımi uyuttum evimi topladım kahvemi içtim kızılcık şerbeti eşliğinde telefona bakıyorum
normaldiilbeybiii kalpkirintilari bende evde tekim telefonla uğraşıyorum inşallah bırakabilirsem kitap okucam 😅😅
Sutlucikolati kalpkirintilari kızılcık şerbeti izliyorum şu an sigara molası verdim 🤣🤣 hem peride de takılıyorum hem bir kulağım dizide 🤣🤣
esra1s Kızımı uyuttum. Eşim kootuga uzandı. Bende diğer koltuktym. TV den bir şeyler bakıyorum. Bir yandan telefon. Sıkıcı bir akşam. Kahve yapsam mı acaba. Tabii kii kendime
2minnosannesi kalpkirintilari kızılcık şerbeti izliyorum sigara içip bebisleri uyutucam kocam bey görevden gelicek ins ❤️
normaldiilbeybiii kalpkirintilari şuan bebeğiniz uykuyu çok sevecek kitabını okuyorum . Ama normalde klasik okurum roman okurum ruh halime göre kişisel gelişim her telden
baileys kalpkirintilari Günaydıııın bugün kocam evde çayımı demleyeceğim şahane bir pazar kahvaltısı hazırlayacağım, küçük uyanık bebemle fırınada gidip simit poğaça börek alacağım, kaçtım ben bye bye 👋 hepinize şahane pazarlar 🤎
successfulwoman kalpkirintilari Geçmiş olsun kuzum Tanışalim beybi.. İzmir çiğdemiyim. İzmire oğlani al gel