Bugüne kadar hiç böyle Bi duyguya kapılmadım. Ama bugün eşimle tartıştık şiddetli eve geldi duş aldı afedersiniz özel bölge temizliği yapmış dişini felan fırçaladı çıktı gitti arkadasyla beni de aradı yine arkadan sesi geliyordu arkadaşının ama niye bilmiyorum bi şüphe düştü içime kavgaliyiz da bana da yanasmicak e niye Temzlendi gitti bu adam 🤣🤣🤣 sizce aldatıldım mi nası anlicam

Angellove2010 şu komiğime gtti mesaj attm ne zaman geliyorsun diue karşılığında geliyorum eve yine fırça var ama yazms bende dedim şeftali var bu gece o da şeftali felan istemiyorum yazmış hem ona gülüyorum hemde niye temizlenip gtii onu anlamaya çalıştım benm için olsa hayr demez hem endişe hem saçma Bi gülümse me var suratımda aslnda

elfakn17 kuruntu yapmaya gerek yok erken geldiyse gittiği ortam iyise endişe edecek bir şey yok ama kavgali olduğunuz için konuşsun evde kus kalmayın

Sutlucikolati ilk soracağım bu özellikle.yanima yanaşmazsa kim için temzlendin gittin diyicem

elfakn17 bence abartıyorsunuz. Eşimle kavga etsem temizlense de süslensede hiç aklıma nile getirmem. Kendimden yola çıkarım her temizlenip süslenip çıktığımda eşim şüphe duysa sanırım ayrılırdım. Boş yere güven sorunu yaşamayın. Aldatmak isteyen adam hiç arkasında iz brakır mı?

elfakn17 saçmalama lütfen . Her kavga edip temizlenen eşini aldatmıyor . Kişisel temizlik yapmış olması gerektipi gibi.boş kuruntu yapma

4 ay sonra

Ya şüphelendiğimiz şeyler doğru oluyor genelde biz kadınlar olarak hissediyoruz bence