elfakn17 anlamadığım neden gülerek aldatıldım mı diye yazıyorsunuz
Sizce bu gece aldatıldım mi 🤣🤣
elfakn17 nereye gittiğine bağlı
Yada her zaman oyle bakimli ise kavgalı olduğunuz için ters geliyor size
Angellove2010 şu komiğime gtti mesaj attm ne zaman geliyorsun diue karşılığında geliyorum eve yine fırça var ama yazms bende dedim şeftali var bu gece o da şeftali felan istemiyorum yazmış hem ona gülüyorum hemde niye temizlenip gtii onu anlamaya çalıştım benm için olsa hayr demez hem endişe hem saçma Bi gülümse me var suratımda aslnda
perimasali802_ yani bakımını yapar direk yanima gelir ilk kez böyle temizlenip gittiğine sahit oldum.
elfakn17 olabilir ya rahatsız olmuştur
perimasali802_ inşallah öyledir. Ben kuruntu yapiyorumdur.
elfakn17 kuruntu yapmaya gerek yok erken geldiyse gittiği ortam iyise endişe edecek bir şey yok ama kavgali olduğunuz için konuşsun evde kus kalmayın
elfakn17 Hadi dişini anlarım da başka yeri temziledğini nasıl anladın yaa 🤣🤣
perimasali802_ barut gibi gelir smdi bi kavga daha çıkar en iyisi uyuma numarası yapayım da yarın sakin sakin gönlünü alayım canm sagolasn.
1delirmeistersenn salak sifona basmayı unutmuş kıllar üstünde ahenkle yüzüyor du 🤣
elfakn17 neden o zaman bakımını yapip gittiin de
Sutlucikolati ilk soracağım bu özellikle.yanima yanaşmazsa kim için temzlendin gittin diyicem
Angellove2010 Ben çoğu şeyi anlamıyorum artık 🤷🏻♀️
elfakn17 saçmalama lütfen . Her kavga edip temizlenen eşini aldatmıyor . Kişisel temizlik yapmış olması gerektipi gibi.boş kuruntu yapma
elfakn17 durum nasil 😅
Ya şüphelendiğimiz şeyler doğru oluyor genelde biz kadınlar olarak hissediyoruz bence
elfakn17 sor benim için temizlenmedin mi de