Ben böyle bir b*k yedim iyilik olsun diye kabak benim başıma patladı :) sen en iyisi uzaktan seyirci ol
Eşimin kuzeni karısını aldattı
milenajesenska Ben olsam kanıtlarıyla fake hesaptan söylerim karısına bilsin kendiniz söyleyemiyorsanız da fake hesaptan yazın söyleyin
milenajesenska bence şu aşamada söylemeyin yeni doğmuş bir bebek var ve anne emziriyorsa üzüntüden sütü kesilebilir bu aşamada onları düşünerek söyleyemezdim.
milenajesenska ay aman uzak dur kabul edip seni suçlar kesin konduramaz bile eşine o yüzden birak konuşmayı
milenajesenska ohaa eşin kızın memesine kadar biliyorsa bu işin içinde başka bir şey var gibi
milenajesenska kadın mı diyo
milenajesenska asla lohusa daha soyleme lohusaligi gecsin cok psikolojisi bozulur uykusuz bebek bakiyo cok zor suan ogrenmesi ona iyilik olmaz ki biraz zaman gecince soyle ..
milenajesenska bence kuzeninizi değilde kendi eşinizi takibe alın bu bana normal bi konuşma gibi gelmedi
milenajesenska hangi kayıt programı acaba bende kullanmak istiyorum bilgi verirsen çok mutlu olurum
milenajesenska benimde başımda benzer durum var. Biz kız kardeşi ve eşine söyledik. Eniştesi yle biz muhatap olmak istemiyoruz gidip kendileri hesap soracak. Gönlüm bir kadın olarak daha fazla salak yerine konulmasına el vermedi.
milenajesenska Söyleme ama kocanlada daha görüştürme
- Düzenlendi
milenajesenska Senin kocanda naneler yemiş sanki 🫤 Eğer iki kuzen bir kızı dönüşümlü öpüyorsa(!) diğer kuzenin karısınada söyle basın tekmeyi köpeklere.
milenajesenska söylemeyin bence kadının bebeği çok küçükmüş daha travma kalabilir kalır da ,elbet Allah karşısına çıkaracaktır bir yerde mazlumun ahı yerde kalmasın
milenajesenska bebeği daha çok küçük😞
Söylemen onun için pek iyi olmaz inşallah prezervatif kullanıyordur
Off neden yaparlarki evin var ailen var allahın belası aile babası olamıyorsan evlenme
Değdimi yani hem annenin hemde bebeğin hayatına
milenajesenska Disardan bulasici bisey getirip kadini da hasta etmese bari dalya*ak
milenajesenska Lohusalik cok derin bi surec. Hicbi sorun yoksa da hersey sorun.. Ben olsam illa soyleyeceksen ertelerdim kuzu.
Sokaklambasi soylemiycem şimdi bende lohusayim psikolojim bozuk benim
milenajesenska Oyy kiyamisu♥️🥲 Cok zorlandiginda hep sunu dusun. Gecicek.Teselli degil.Gercekten gecicek.
Uzak dur bence bir de kötü sen olursun sonra belli olmaz
milenajesenska bu kayit uygulamasi nasil yukleniyor.anlasilmiyor mu