Kızlar esimin kuzeni karısını biriyle aldattı ben eşimin telefonuna kayıt uygulamasi yukledim oradan öğrenmiştim esime sorduğumda ismini verdi sadece ve nerde çalıştığını bende stalk yaptım buldum kızı sizce karısına söylemeli miyim? Karısı yeni doğum yaptı aramızda 17 gün var bir tane kızları var benimde 1 aylık oğlum
Eşimin kuzeni karısını aldattı
Şahsen ben söylerdim.
biraztakilcam ama suçu benim üzerime kalsın istemiyorum çünkü aileler çok çirkef biraz karısı da affederse beni ara bozucu gibi bilirler nasıl yapcam
- Düzenlendi
milenajesenska Uzak durmani tavsiye ederim o bir pislik yapıyorsa illaki kadının karşısına çıkar
milenajesenska soysuz pezevenk. Daha 17 günlük benekle düştüğü derde bak . Allah’ından bulsun.aranız nasıl ? Söylediğinde eşine tepkisi ne olur? Eşi ne yapar?bunları düşün sonra sen kötü olursun eşi affederse.ama karısına söyleyemezsem bile o ikisini mahvederdim net .( ben ne olursa olsun karısına söylerim , yine onları da mahvederim)
milenajesenska
Böyle konularda ihalenin kime kalacağı belli olmuyor. Siz iyi niyetinizle söylersiniz, araya aileler girer, kadın affedebilir ve suçlu yuva bozmak isteyen olarak hedef haline siz gelebilirsiniz. İnşallah kadın bir şekilde şüphelenir de öğrenir.
perimasali802_ hiç çıkmaz karısı kocam da Kocam diyen Bir tip ve karısıyla aram da iyi değil fazla aslında ama kendimi onun yerine koydum bana söylense teşekkür bile ederim yani
Aselparlaa kimliğimi belli etmeden söylemek istiyorum Ortaya çıkmadan 😐
Aselparlaa bir de işyerinde yapmış ve bu ilk değil sürekli heyecan peşinde tek gecelik ilişkiler
Kızlar bir de ben bu yattığı kadının Instagramini buldum ve kıza msj attım şu şu yerde mi çalışıyorsunuz dedim evet dedi. İsim ve çalıştığı yer tutuyor bir de esimin kuzeninin işyeri sayfası var onu takip ediyor yani %100 o kız diye tahmin ediyorum. Kız bana neden sordunuz dedi daha dönüş yapmadım eşime fotoğrafinj attım bu kız mi diye yok ben bunu ilk defa görüyorum dedi benim eşim de acaba bir pislik yapmış olabilir mi o kızla çünkü konuşma esnasında memeleri de küçük o kızın diyordu ben sorduğumda işyerine kuzenim için gelip gidiyordu orda gördüm dedi. Şimdi ben kıza eşimin ismini ve kuzeninin ismini verip bunları tanıyor musun desem kız hemen gidip kuzenine söylemez mi ? Ne yapmam lazım?
@Aselparlaa @belladonna @perimasali802_ @biraztakilcam
milenajesenska sakın söyleme
milenajesenska soyler sen bisey deme esinde kuzeninin esine soylersin diye bu degil demistr
Sutlucikolati peki kıza nasıl sormam lazım emin olmak için
Sutlucikolati kızı korkutmadan
milenajesenska eşin kızın memelerinin boyutunu nerden biliyor acaba ?
Aselparlaa bende bunu sordum bana dedi ki dükkana geliyordu kuzeninin adı X olsun x i görmeye geliyordu ben orda gördüm diyor ama ben buna inanmadım bu olay yeni yaşandı ve kuzeninin yanına gitmiyor binde bir işi olursa çarşıda nasıl denk gelicek? İkisi bir boklar yedi kızı da buldum kıza nasıl sorucam korkmadan cevap vermesi için
kalpkirintilari kıza nasıl sorucam 🤔
milenajesenska valla çok salakça bi savunma olmuş. Demek ki her gelenin memesine bakıyor .yapmadıysa da meyillendi içinden geçerdi bu bu anlama geliyor benim gözümde bilmiyorum. Direk kıza sor. Böyle böyle oldu senin adın dönüyor. Seninle olduğunu biliyoruz falan de yani. Zaten inkar edecek ama onlar bildiğini bilecek önemli olanda bu . Bence sen kocanıda bir kurcala. Kuzeninin eşine de böyle böyle bir olay var benimkinde işin içinde kızın meemelerine kadar biliyor belli etmeden bulmaya çalışalım falan de.
milenajesenska sormana gerek yok bence o kızdır is hesabini takip ediyor olmasi tesadüf olamaz sen esinin ya da kuzeninin ismini soyledigin an gider soyler boyle biri sizi sordu diye
Sutlucikolati ben evliyim tanımıyorum kim söyledi diyor kız 2 çocuğum var diyor