milenajesenska Sutlucikolati hem iş sayfasıni takip ediyor hem ismi tutuyor hemde çalıştığı yer. Ama ben evliyim 2 kızım var tanımıyorum işyerinde müdüre şikayet ederim o kimse benim adımı çıkarmış diyor
briella milenajesenska hayatım uzak durmak en mantıklısı ailesi çirkef ve anlayışsızsa suç sana kalır . Bu tür ailevi olaylarında karı koca kendi aralarında yine barışır ama sen kötü olursun
belladonna milenajesenska Kızın göğüslerine eşin dikkat ediyor değil mi? Aralarında bir muhabbet ya da başka bir şey oldu mı bilmiyorum ama kız eşinin kuzenine illa ki sorduğunu söyler.
MelissaP Ben böyle bir b*k yedim iyilik olsun diye kabak benim başıma patladı :) sen en iyisi uzaktan seyirci ol
Cagla1903 milenajesenska Ben olsam kanıtlarıyla fake hesaptan söylerim karısına bilsin kendiniz söyleyemiyorsanız da fake hesaptan yazın söyleyin
teletabi milenajesenska bence şu aşamada söylemeyin yeni doğmuş bir bebek var ve anne emziriyorsa üzüntüden sütü kesilebilir bu aşamada onları düşünerek söyleyemezdim.
perimasali802_ milenajesenska ay aman uzak dur kabul edip seni suçlar kesin konduramaz bile eşine o yüzden birak konuşmayı
perimasali802_ milenajesenska ohaa eşin kızın memesine kadar biliyorsa bu işin içinde başka bir şey var gibi
Sevde_20 milenajesenska asla lohusa daha soyleme lohusaligi gecsin cok psikolojisi bozulur uykusuz bebek bakiyo cok zor suan ogrenmesi ona iyilik olmaz ki biraz zaman gecince soyle ..
Mom88 milenajesenska bence kuzeninizi değilde kendi eşinizi takibe alın bu bana normal bi konuşma gibi gelmedi
seldem milenajesenska hangi kayıt programı acaba bende kullanmak istiyorum bilgi verirsen çok mutlu olurum
Bubenimoykumm milenajesenska benimde başımda benzer durum var. Biz kız kardeşi ve eşine söyledik. Eniştesi yle biz muhatap olmak istemiyoruz gidip kendileri hesap soracak. Gönlüm bir kadın olarak daha fazla salak yerine konulmasına el vermedi.
baileys milenajesenska Senin kocanda naneler yemiş sanki 🫤 Eğer iki kuzen bir kızı dönüşümlü öpüyorsa(!) diğer kuzenin karısınada söyle basın tekmeyi köpeklere.
Mavininannesi milenajesenska söylemeyin bence kadının bebeği çok küçükmüş daha travma kalabilir kalır da ,elbet Allah karşısına çıkaracaktır bir yerde mazlumun ahı yerde kalmasın
Eskobar milenajesenska bebeği daha çok küçük😞 Söylemen onun için pek iyi olmaz inşallah prezervatif kullanıyordur Off neden yaparlarki evin var ailen var allahın belası aile babası olamıyorsan evlenme Değdimi yani hem annenin hemde bebeğin hayatına
Sokaklambasi milenajesenska Lohusalik cok derin bi surec. Hicbi sorun yoksa da hersey sorun.. Ben olsam illa soyleyeceksen ertelerdim kuzu.