freya Akrepkadini bizim totali her şey dahil 3 dakika🥲 ama buradaki bilgileri uygulamak için gün sayıyorum, regl bitimi fik fikleri renklendicem ve monotonluktan kurtulup adamı daha da hızlandıracağım galiba süreyi 30 saniyeye falan düşürücem 😂
abasiyanik Akrepkadini @Sutlucikolati Uyumaya gitmeden önce ufaktan adama ayarı veririm. Yatağa girince az bi popomu sürterim dayanamaz 😂 sonrasında Allah ne verdiyse dalıyoruz birbirimize. Sonra kız uyanacak korkusuyla hoooop diğer odaya geçiyoruz odaya geçene kadar da yine sevişiyoruz. Sonrasında malum iş oluyor 🙈🔥 bi cigara keyfi sonrası uyku 🥱😴 Çok detaya gerek var mı bilmiyorum 🤣 bazen yorgan altında nefessiz kalmayı saymıyorum bile 🤣🤣
aredhel abasiyanik konudan bağımsız senin profil resmindeki amcayı hayal ediyorum yazdığın şeyleri ahaahahahahaha 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Sutlucikolati abasiyanik hahahahahaa 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 seslerinizi duyar kız baska odaya gecin 🤣🤣 yaz aylarinda da balkonda deneyin bi de 🤣🤣🤣 aşırı güzel oluyor 🤣
Elmasekeri Akrepkadini çok uzun sürmüyor doğrusu sıkıcı geliyor bir süre sonra Hemen asıl olaya geçmek istiyorum 😅😋🤭