prensesperfinyaa nasi bayildin
Yatakda önerileriniz 🔥
acı eşiğin çok düşüktür ya da becerememiştir. ilk önce eşinin orayı iyice ıslatıp yavaşça genişletmesi ve alıştırması gerekiyordu
perimasali802_ vallahi korkudan bayıldım galiba
nurella4 eşim çok istedi
Sutlucikolati bilmiyom en son banyodaydık sonra işte anal istedi tamam dedim bi gözümü açtım bornozla yatakdayım
MelissaP Nasıl yani hiç yapmadık ki nasıl genişletecek
prensesperfinyaa anladım cnm
nurella4 siz hiç yapmıyırsunuz galiba
prensesperfinyaa ahhaa acıdan dir o 😂
Sağlık açısından iyi degil ama yapmak istiyorsaniz kayganlastirci jeller var eczanede onu alıp kullanin
perimasali802_ bidaha yapmadı zaten istemedi de :(
prensesperfinyaa istemesin boşver yapma sen gerçekten çok kötü hem zevk alan sen degil eşin oluyor anal çok sıkıntılı
prensesperfinyaa prenses hanım kocanızın her dediğini yapıyo musunuz benim kocam da istedi ama yapmadım yani
prensesperfinyaa yapmadım hiç cnm bilmiyorum
- Düzenlendi
prensesperfinyaa Yapmayın zaten dini inancınızı bilmiyorum hem dinen hem sağlık açısından iyi değil ilerde alta kaçırma basur gazınızı bile tutamıyormuşsunuz yani orası anal ilişkiden sonra sizden bağımsız çalışıyor😂 tekrar düşünün Allah’tan size bi uyarı olmuş bayılmanız bence yapmaman gerektiğinin işareti 😄 benim eşimde çok istiyor eşim istiyor diye de ne günaha girerim ne de sağlığımdan olurum hak yolu varken neden poh yolu 😅 sırf eşi bu ilişkiyi istedi diye tazminat davası açıp kazanan var 😂😂
prensesperfinyaa eşinin tepkisini düşünemiyorum 🤣🤣
tazeann oha ozaman eşime tazminat açarsam dünyanın parasını alırım kızz beraber yeriz 😂😂😂😂
Sutlucikolati Ben uyandığımda üstünğ giyordu
nurella4 hımm eşimize üzüldüm