piremsees milasu gece uykusuna, yatırdım 13 aylık böyle yatar bazen geçte yatıyor ama hep bu aralarda yatar saçını okşayarak bazende sırtını kaşıtarak uyuyor bizde bıraktık ayakta sallama işini ama bazen sallıyorum çok nadir de olsa 🤣🤣🤭🤭🤭💃
freya piremsees Ben de gece uykusuna yatırmak için oyalıyorum şu anda ama 10dan önce Yatırırsam gece kalkar korkusuyla Erkene çekemiyorum. Emzirmeyi bıraktınız mı? Benimki önceden meme uyurdu şimdi mama ile uyutuyorum onu da bırakmak istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum
piremsees Neselibiri kız fena uyumak istemiyor annemle babam yalnız kalmasın beraber oturmasın istiyor sanırım 🤣🤣💃💃🤭
Neselibiri piremsees valla sonra her akşam sürüye sürüye götürüyorum yatmaya 😂😂 akşam bari kafamızı dinleyelim ecük 😂
piremsees freya emiyor canım hala ama, gündüz hiç aramıyor meme geçe uyurken istiyor ondan, sonra da sabah başka öyle bi bağımlılığı yok memeye ama eğer rahatsız hastaysa çok istiyor emmek sürekli onu da görmezden geliyom o zaman 🤭😇
perimasali802_ piremsees ay bilmiyorum bilmiyorum bu saat oldu küçük cadı uyumadı abileri uyuyor şükür
perimasali802_ piremsees yerim onu durmuyor mirildiyo sürünüyor uzanıyor değişik hareketler 😂 Oda artik biliyor abileri yok istediği gibi hareket ederim 😂😂
milasu perimasali802_ maşallah kaç çocuğunuz var kaç yaşlarındalar eski postlarınıza biraz baktık yaşınız baya genç diye düşündüm ☺️
piremsees perimasali802_ meydan küçük cadıya kaldı oyuncaklarda, onun abisinin olanlar şimdi ben olsam, bende uyumam🤣🤣
perimasali802_ milasu asyarana 24 oldum bir kaç gün once Evet anneliğe erken atıldım isteyerek oldu çocuklar hiçbir zorluk yoktur 😂