asyarana Bı kaç gün öncesinde akıntımda kırmızı leke gördüm kesildi sonra iki gün sonra gene geldi leke kesildi o gün bu gündür bişi yok
Neselibiri piremsees valla sonra her akşam sürüye sürüye götürüyorum yatmaya 😂😂 akşam bari kafamızı dinleyelim ecük 😂
piremsees Neselibiri bacım bu bebeler onlara, taht kuralım istiyolar doğrı düzgün kafa da, dinlenmiyor 🤣🤣geçenlerde eşimle oturcaktık muhabbet edelim diye bizim sıpayı uyutmaya gitti bende onu beklerken uyuyakalmışım🤣🤣🤭
perimasali802_ Neselibiri bn dersimi alamadım 😂 üçüncüyü olsun ama son olsun kız istemiştik şükür oldu dahası da olmaz Rabbim isteyenlere versin inşallah 🤲 Rabbim cümlemizin evladını korusun 🤲🌸
Neselibiri perimasali802_ Ama şimdi de içinden geçiyordur kesin kız tek kaldı bide ona arkadaş olsa mı diye demi 😂 biz o yönden şanslıydık ilk kızım sonra oğlum oldu eğer olmasa muhtemelen bizde yapardık şükür 🙏 😅 Amin amin 🤲☺️
Neselibiri piremsees o da orda uydu kesin 😂😂 valla öyle yetemedik gitti 😂 ama ben iki senedir hergün ikisini de akşam 8 dedi mi uyutuyorum zorlada olsa 😂