• Cinsellik
  • Bir fantezini yada sıçma hikayeni anlat 😁🔥

Bu aralar baya hasancan izliyorum kesfetimde hep var 😂
Hadi bakalım burayada yazalım sorum başlıkta kızlarım deyin helede bizde gülelim eğlenelim 😂🔥🔥

perimasali802_ hahahahah evliliğimizin ilk zamanları balayındaydık eşime oral yapıyordum tabi o zamanlar tam yapmayı da bilmiyorum tabi midem de bulanıyor o da o anki hevesle heralde kafama doğru bastırdı benim de çok aşırı midem bulandı biraz üzerine kusmuştum 🤦‍♀️ öfff çok rezil olmuştum ama tabi 2 yıl geçti üzerinden şimdi bazen anlatıp gülüyoruz ama ben hala utanıyorum 😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️

perimasali802_ ben de seviyorum ya kafa dağıtıyor 😁 benim sıçma hikayem nişanlılık döneminden. Ailelerin olduğu bir oturmadaydık, sonra akşam kayınvalidemlere yemeğe geçtik eşim de kahve içmek için dışarı çıkmak istedi biz gittik. Dönmeden arabanın arkasında biraz yakınlaştıK. Benim kolyem düşmüş boynumdan. Sonra ben eve gelince farkettim kolyemin düştüğünü. Fark ettiğim gibi eşime söyledim arabaya bakması için ama Sabah bizden önce kolyeyi kayınvalidem bulmuş, e tabii arka koltukta bulduğu için de ne yaptigimizi anlamıştı😂

Kocamla nişanlı iken virüsten dışarı çıkma yasağının olduğu zamanlar iş çıkışı izin kağıtlarımız olduğu için bize yasak değildi hastane çalışanıyız neyse geç saatte eve gittim gitmeden arabada biraz elleşmiştik kocam gömleğimin düğmesini açmış ben kapatmayı unuttum eve öyle girmişim annem farketmemiş ama babam farketmiş anneme söylemişti dikkatli olsun diye😅😅🤭 unutmuştum aklıma geldi

milasu 😅😅bn hiç olmadım sadce ilk yaptığım zamanlarda öğürme olurdu 😂

mca 😁😁😁ayy başıma gelse böyle bir şey yerin dibine girerdim ya 🤣

• mca bunu yanıtladı.

perimasali802_ biz bu sene sıçma hikayesi yaşadık değişik fantazi olsun diye yılbaşında eşimle bı ormanlık bir yere gittik kafalar güzel tabi birazda yakinlastik sonra şak diye jandarmanın ışığı içeri tutması ile toparlandik dışarı çıktık napiyorsunuz burda dediler 😂 sonra bana döndü komutanım bilmiyorum kızım senin ailen seni bu saate nerde biliyo dedi bende eşim yanlız beyfendi dedim adam hâlâ diyor ki buda gençlerin yeni yalanı sonra GBT falan öyle evli olduğumuzu anladılar 😀😀😀 rezil olduk fantezi yapicaz diye

mca tabi annesi yanlışlıkla olmuştur memisler bayram etti 🤣

İnstagram dan böyle at şeysi olan bi video vardı at mı eşek mi bilmiyorum iğrenç bişeydi işte arkadaşımla yakın zamanda onu konuşmuştuk ne alakaysa 😂😂 sonra görünce ona attım diye biliyorum sevgilim gülücük atmış bir ne alaka buna niye bakıyorsım yazmış sen benim arkadaşıma attığım paylaşımı nasıl görüyorsun diye sinirlendim sonra dedi ki sen bunu bana attın telefonu kökten kapatıp koltuğun altına sokmuştm nasıl bi yöntemse artık jsjjdjd

xyzem 🤣🤣🤣 atlar ciftlesirken mi atin 🤣🤣🤣
                Adam kesin bu kari manyadi demiştir 🤣🤣