lgrth ishal çok kötü ya 🤣
Ya bide baygin missin yani 😂
Bir fantezini yada sıçma hikayeni anlat 😁🔥
@perimasali802_ yani yani uyanık olsam tutardım kendimi 🤣 7 sene oldu aklıma geldikçe dalga geçiyorum kendimle 😂
lgrth bu güzel sicis harbi sicis ama bizimle paylaştığın için teşekkürler efenim 😂
Kiz zaten ishal olunca tutulmuyor koşa koşa cekilinnnnnnn dersin vala 🤣
@perimasali802_ rica ederim ne demek 😂evet ve hiç durmuyordu hastanelik olacak kadar ay kimse yaşamasın😂😂
lgrth ay ne ama ya 🤣
Moralim yerine geldi
@HurremSultan kızzz gelsene sende neler vardir kim bilir @abasiyanik bakıyoruz da artık bizi tinlamiyorsun
Ay 1 sevgilim varı yaşımda 19 falan annem çalışıyordu bazı sabahlar bizim eve atıyordum .Birgün cırılçıplak sevişiyoruz birlikte olmadık ama bakireydim çocuğun şeyi bir yerime çarptı
Ay bu başladı y*ram kırıldı hastahaneyi ara ambulans gelsin diye öyle inandırıcı bağırıyor ki napıcaz diye düşünüyorum dedim sen giyin sokağın başına ambulans çağırım babama nedicem amk senin yrakla beraber bende ölürüm demiştim 😂 Allahtan şaka yapmışta yoksa naneyi yemiştim 😂😂
perimasali802_ buralardayım aşkım.
Ben bir kıza düşük yaptırmıştım🥲 üniversite birdeydik kız arkadaşımın arkadaşıydı parka gidelim dedim tahterevalliye bindik çocuk gibi oyun oynuyoruz 😂😂 kız bi anda karnım ağrıdı defi indi bir kanaması başladı su gibi sonra hemen ambulans hastane filan bi gittik kız bana diyor ki senin yüzünden kızlığım gtti bana para vericeksin yoksa dava açıcam ben bir korktum bir korktum sonra doktorlara sordum dediler düşük yapıyor meğersem düşük hapı alıyor bilerek tahtervalliye biniyor ve dişürüyor ama kı
iffetciniz 😂😂 unutulmayacak bir şaka olmuş 😂😂
abasiyanik e hani
anneoldum ay kiz hamileymiymis
perimasali802_ tabi tabi sevgilisinden hamile kalıyor sonra düşük hapı alıp bilerek tahterevalliye biniyor ki düşük yapsın, bir de kahp’k bana kızlığım senin yüzünden gitti diyip para koparmaya çalıştı 😂😂😂
abasiyanik o yorgan ve balkon işlerini hal ediyor😂😂😂
successfulwoman ahaha günahıma giriyorsun
successfulwoman denizde donum yırtılmıştı çocukların peşinde koşarken sigara içerek denize bakan kadın cart sesini duydu ve güldüler bana yanında eşide vardı ay rezzzillij ben zaten cart sesini duydumda benden geldigini anlamamistim kadın bi güldu bana bakarak eyvah dedim bi kaçışım var ama ay çocuğu felan koydum gittim 😁 donumu gördü belkide bilemiyom cok kotuydu ama ya ve ben kapaliyim ayy vallahi kocamı boğucam😁😁😁
- Düzenlendi
nurella4 yok asko keşke ben olsam hahah fake açsam beni tüm peride beni takip etse nolcak sanki 🤣
kizatasozu kızatasözü peride diye aç arkandayız 😂😂
Kayın pederimi kocam sanıp gotune parmak atmıştım hayatımın en büyük sicisi o