• Cinsellik
  • Bir fantezini yada sıçma hikayeni anlat 😁🔥

lgrth 😂😂😂bu gerçek bir sicmalik olmuş silme kalsın bnce 🤣🤣🤣

successfulwoman 15 kişi ve hepside erkek aile üyeleri hasta ziyaretlerine geldiler kayınpeder kalp krizi geçirdi o yüzden baya kalabalık bu aralar

lgrth bu güzel sicis harbi sicis ama bizimle paylaştığın için teşekkürler efenim 😂

Kiz zaten ishal olunca tutulmuyor koşa koşa cekilinnnnnnn dersin vala 🤣

Ay 1 sevgilim varı yaşımda 19 falan annem çalışıyordu bazı sabahlar bizim eve atıyordum .Birgün cırılçıplak sevişiyoruz birlikte olmadık ama bakireydim çocuğun şeyi bir yerime çarptı
Ay bu başladı y*ram kırıldı hastahaneyi ara ambulans gelsin diye öyle inandırıcı bağırıyor ki napıcaz diye düşünüyorum dedim sen giyin sokağın başına ambulans çağırım babama nedicem amk senin yrakla beraber bende ölürüm demiştim 😂 Allahtan şaka yapmışta yoksa naneyi yemiştim 😂😂

Ben bir kıza düşük yaptırmıştım🥲 üniversite birdeydik kız arkadaşımın arkadaşıydı parka gidelim dedim tahterevalliye bindik çocuk gibi oyun oynuyoruz 😂😂 kız bi anda karnım ağrıdı defi indi bir kanaması başladı su gibi sonra hemen ambulans hastane filan bi gittik kız bana diyor ki senin yüzünden kızlığım gtti bana para vericeksin yoksa dava açıcam ben bir korktum bir korktum sonra doktorlara sordum dediler düşük yapıyor meğersem düşük hapı alıyor bilerek tahtervalliye biniyor ve dişürüyor ama kı

perimasali802_ tabi tabi sevgilisinden hamile kalıyor sonra düşük hapı alıp bilerek tahterevalliye biniyor ki düşük yapsın, bir de kahp’k bana kızlığım senin yüzünden gitti diyip para koparmaya çalıştı 😂😂😂