abasiyanik o yorgan ve balkon işlerini hal ediyor😂😂😂
Bir fantezini yada sıçma hikayeni anlat 😁🔥
successfulwoman ahaha günahıma giriyorsun
successfulwoman denizde donum yırtılmıştı çocukların peşinde koşarken sigara içerek denize bakan kadın cart sesini duydu ve güldüler bana yanında eşide vardı ay rezzzillij ben zaten cart sesini duydumda benden geldigini anlamamistim kadın bi güldu bana bakarak eyvah dedim bi kaçışım var ama ay çocuğu felan koydum gittim 😁 donumu gördü belkide bilemiyom cok kotuydu ama ya ve ben kapaliyim ayy vallahi kocamı boğucam😁😁😁
- Düzenlendi
nurella4 yok asko keşke ben olsam hahah fake açsam beni tüm peride beni takip etse nolcak sanki 🤣
kizatasozu kızatasözü peride diye aç arkandayız 😂😂
Kayın pederimi kocam sanıp gotune parmak atmıştım hayatımın en büyük sicisi o
perimasali802_ dün gece eşim bı dinlenim dedi ikimiz de kafamızı koyar koymaz uyumuşuz😂😂😂😂
rose96_ NE NE NEEEEEEE!?!?!!!!
perimasali802_ bana özelden yaz😂
- Düzenlendi
nurella4 sonra Millet gelsin burda benim hayatımı okusun dime 😅
rose96_ ohaaa rezillik ben olsam yok olmak için dua ederdim hahaha
kizatasozu adamı her gördüğümde ediyorum zaten onunda o günden beri bana karşı bir korkusu var zaten
Sevde_20 çok fena sıçmalik Aşkim
abasiyanik Sen devam et çaktirmadan
rose96_ şaka olduğunu söyle
Yeni evliyiz ap komsular aksam oturmasina gelicekler ben giyindim suslendim bekliyorum geldi esimle yakinlastik falan sonra komsular geldi cay kahve fasli bitti herkes evine gitti odayi toplamaya basladim ki prezervatif posetini minderin yaninda duruyo🤭en dedikodu komsumun oturduğu yerde buldum kesinlikle onu gormustur çok utandim😄