Herkese merhaba arkadaşlar çok zor ve karışık bı süreçten geçiyorum yakını veya kendi yaşayan atlatan varsa bı fikir verirse sevinirim Nisan ayinda bağırsak enfeksiyonu gecirdim ama Allah dusmanima vermesin böyle illet bişey yok sancılı ve ağrılı geçti 8 kilo verdim 10 günde neyse ilaçlarla biraz toparladım ama ikinci kez daha şiddetli olunca bu sefer özele gidelim dedik gittim safra kesesi dedi film ultrason emar bakıldı hiç bişey çıkmadı ama rahimde kist var acil kadin doguma gideceksin dedi ayriyeten enfeksiyon hastalıklarına gönderdi beni bağırsak problemlerinden enfeksiyon hastalıklarında bağırsak koliti olduğumu söyleyip ayda 100 tane içtiğim antibiyotik başladı bitir kontrole gel bunun kadin doğumla bı alakasi yok dedi tamam dedim neyse uzatmayacsgim tedavim bitti dedim ama ben afedersiniz ilişkiye giremiyorum canım çok yaniyo adamdan kaçıyorum bide 8 ayı geçmiştir korunmayı bırakmıştım çocuk düşünüyordum eşimde dedi bu bağırsak olayından sonra yanına yaklasamiyorum belki yara filan vardır bı git kadin doguma gittim ki yumurtaligimin ikisinde de kist olduğunu birinin kendi içinde patladığını digerininde kendi kendine temizlenmeyecek kadar büyüdüğünü soyldi renkli ultrason istedi çektirdim baktı ameliyatlik dedi bu çikolata kistine bakan endometriozis bölümüne gitmemi soyledisonra memlekete gidecektim gittim ordaki doktor da renkli ultrasonda bunun anlasilmayacagini söyleyip emar istedi okey dedim onu da çektirdim baktı etti evet dedi ameliyatliksin yaşın çok genç yapamam 6 aylık tedavi vereyim devam et buna dedi tek bı ilaç verdi gönderdi grip geçirdim tesadüfi gittigim acilde doktor karaciğer enzimleri çok yüksek bu ilacı bırak dedi bıraktım ama şikayetlerim aynı adet görmüyorum iki aydır cinsel ilişki çın işkencesi oldu bana bende endometriozis bölümüne rwndevu alıp gittim kadin 40 dk inceledi alttan baktı etti bu dedi yumurtaliginda değil tüpünde ve yapismis dedi bagirsaginada baskı yapıp nodül oluşmuş dedi ameliywt kesin dedi tüpünün birini alacagim digeride zarar gördüyse slinacak tek çocuk var yasin genç sonrasnda sana tüp bebek raporu çıkarıp uygulayacagim dedi ama inanın kafam Allak bullak kaç aydır yumurtalıkta denilen kist şimdi tupumde oldu riski çok yüksek ikisnide alwbilir ama böyle de nereye kadar gider bilmiyorum ilaç bile kullanamıyorum yaşayan ameliyatını olan varmı yardımcı olursanız sevinirim herkese iyi akşamlar