sacmaliysenercan Kızlar ilişkiden sonra vajina nın iç dudağında şişlik oldu baya kocaman sabah da üst kısmı şiş ve acıyor du ilişki sırasında da ıslanma olmadı neden olur başına gelen var mı acaba ☺️
aredhel sacmaliysenercan bazen bende de oluyor resmen şişiyo nedenini bilmiyorum burada durayım bilen varsa aydınlatsın bizi
yesim631 sacmaliysenercan bendede oluyo bazen sürtüşme olduğu için tahriş olup şişiyor 1 2 güne geçiyo sonra
piremsees sacmaliysenercan bacim normal islanmamis zaten surtunmekten tahris oluyor ya day based iliski cok uzun surunce oluyor 1 kaç güne geçer
minik237_ sacmaliysenercan bende o oluyor bartholin kisti oluşuyor sonra kendiliğinden geçiyor isterseniz netten bı bakın sizinki de o mu diye ama baya aciyo doktora gidp ilc veriyo ben bı merhem buldum acile gitmistm bigun acidan o vermişti onu sürüyorum geciyo ama sizinki bu mu onu bilmediğim icin yine de doktora gitmeniz de fayda var
sacmaliysenercan minik237_ o sanırım Bir yerde oluyor iç dudak dış dudak tüm şişti sabah da üst et kısmı şişti dokundukça acıyor Teşekkür ederim 🌸
piremsees aredhel o yüzden şişiyor tabi bi kaç güne geçer dile gelseler yeter artık dicekler canımkz acıyor 🤣🤣🤭💃💃
sacmaliysenercan aredhel çok şişiyor dimi böyle üç tane şeyiniz varmış gibi oluyor ayıptır söylemesi 🤣
piremsees aredhel kız bende çok kötü oluyom eşim dalga geçiyor sonra benimle ister misin bir tur daha diye🤣🤣
yrnkvsr12 sacmaliysenercan iddi bir şey değildir uzun sürdüğünüz veya sert hareketler yapıp tahriş olduğunda oluyor genellikle 1 günde geçiyor kendiliğinden